منوي اصلی

لينکهاي سريع
موضوعات
عشق
داستان عاشقانه
گالری عکس
عکسهایی که تا حالا ندیدی
تصاویر کاریکاتوری اجتماعی
ماشین
طبیعت
مذهبی
متحرک
عاشقانه
کشتی کج
کودک ناز
عکس های خنده دار
عکس های از عجایب
فوتبال
فوتبالی ها بیان تو
حواشی فوتبال
شهراورد
موبایل
نرم افزار عشق سنج جاوا
ساخت تم رایگان سونی اریکسون
کتاب موبایل
نرم افزارهای نقشهGPS
جاوا
ویدیو کلیپ
فیلم عاشقانه
فیلم سینمایی
کارتون و انیمیشن
دانلوداهنگ
داریوش
فردمنش
احمدرضا
سرگرمی
خنده اسمس
بیوگرافی افراد مهم
ذانستنی ها
رکورد گینس
کامپیوتر
انتی ویروس
ویندوز8
نرم افزار افیس
نرم افزار پرینتر
اينترنت و فناوري اطلاعات
ویندوز ایکس پی
مجله کامپیوتر
رادیو تلوزیون
مشخصات موبایل
مشخصات نوکیا سری N
مشخصات نوکیا سری C
مشخصات سری E
پزشکی
تغذیه
دانستنیهای پزشکی
پوست و مو
تناسب اندام (چاقي و لاغري)
کودکان
آشپزی
گفتگو با هنرمندان
عکس هنرمندان
کاریکاتور هنرمندان
مریم حیدرزاده
مهناز افشار
ترانه عليدوستي
الناز شاكر دوست
مهراوه شريفي نيا
عکسهای نفیسه روشن
شیلا خداداد
یانگوم
آناهیتا همتی
حدیث فولادوند
شبنم قلي خاني
علی صادقی
طنز
طنز ورزشي
طنز دانشجويي
طنز اصفهاني
شعر طنز
فتو طنز
مخصوص بیام نوری ها
رشته هنر
رشته مدیریت دولتی
رشته مدیریت صنعتی
رشته مدیریت بازرگانی
رشته مدیریت جهانگردی
علوم سیاسی
رشته تاریخ
رشته حقوق
رشته حسابداری
رشته کامپیوتر
رشته مهندسی صنایع
ترفند
ترفند موبایل
کتاب صوتی
مدل لباس و آرایش
لباس عروس
لباسهای ایرانی اسلامی
آرایش های چشم
طراحی روی ناخن
مداحی
خبرهای باشگاه
گالری عکس بازیکنان
ارسالهای هواداران
دانلود ورزشی
بیوگرافی بازیکنان
فوتبال اسبانیا

آرشيو مطالب


لينکستان

اگر مي خواهيد با وبسايت ما تبادل لينک کنيد لينک ما را با نام " ♥♥هواداران استقلال قهرمان♥♥ " قرار دهيد و در بخش تماس با ما و يا نظرات لينک خود را قرار دهيد.


تبليغات


عکس و بیوگرافی آناهیتا همتی

بیوگرافی آناهیتا همتی:

نام اصلي: آناهیتا
نام خانوادگي اصلي: همتی
سمت (در بخش هاي): بازیگران،
تاريخ تولد: 1352
محل تولد: تهران
مليت: ایران
مدرك تحصيلي: دیپلم


بيوگرافي:

در سال 1372 با نمایش تنبورنوازان (هادی مرزبان) بازی در تئاتر را آغاز کرد و در سال 1374 با بازی در مجموعه تلویزیونی دبیرستان خضراء (اکبر خواجویی) شناخته شد. او تا به امروز در مجموعه های بسیاری بازی کرده است.
آناهیتا همتی بازی در سینما را در سال 1375 و با فیلم به نمایش درنیامده افسانه پوپک طلایی (خسرو شجاعی) آغاز کرد و اولین فیلمی که از او بر پرده سینماها به نمایش درآمد در سال 1378 و با نام عشق کافی نیست (مهدی صباغزاده) بود.
آناهیتا همتی هیچگاه ندرخشید. هیچگاه آنطور که باید دیده نشد، اما حضور فعالش در تلویزیون و بازیهای روان و راحت او باعث شده تا همچنان پرکارترین بازیگر تلویزیونی باشد.
شاید بهترین و ماندگارترین حضورش در تلویویون مربوط به بازی مجموعه تلویزیونی کلانتر (محسن شامحمدی) و بخصوص خانه به دوش (رضا عطاران) باشد.
آناهيتا همتي‌ بازيگري‌ است‌ كه‌ اين‌ روزهاچهره‌اش‌ براي‌ خيلي‌ از بينندگان‌ تلويزيوني‌آشناست‌، بازيگري‌ كه‌ در دو، سه‌ سال‌ اخير، جزوپركارترين‌ بازيگر زن‌ در تلويزيون‌ بود. فردي‌ كه‌هيچ‌گاه‌ دچار غرور نشده‌ و هميشه‌ از اين‌ خصلت‌بد كه‌ ممكن‌ است‌ هر بازيگري‌ دچارش‌ شود و اورا از عرش‌ به‌ فرش‌ برساند، دوري‌ مي‌كند.
 آناهيتا داراي‌ روحيه‌اي‌ بانشاط است‌ وهيچ‌گاه‌ خنديدن‌ را فراموش‌ نمي‌كند، همان‌طوركه‌ در سريال‌هايش‌ او را هميشه‌ اين‌طور مي‌بينيداو معتقد است‌ تا انسان‌ مي‌تواند بخندد و شادباشد، چرا افسردگي‌ و چرا بداخلاقي‌...     همتي‌ در اول‌ مرداد ماه‌ 1352 در تهران‌ به‌دنيا آمد، پس‌ از اين‌كه‌ ديپلمش‌ را در رشته‌ علوم‌تجربي‌ گرفت‌، وارد عرصه‌ بازيگري‌ شد و در سال‌69 وارد كلاس‌هاي‌ تئاتر گرديد، اولين‌ كار جدي‌او نمايش‌ تنبورنواز بود، پدر او مهندس‌ و مادرش‌كارمند است‌ و خانواده‌اي‌ كم‌ جمعيت‌ را تشكيل‌مي‌دهند، ديگر فرزند خانواده‌ برادرش‌ «آرين‌»است‌ كه‌ 13 سال‌ از او كوچك‌تر مي‌باشد.

فیلمهای سینمایی:
افسانه پوپک طلایی (خسرو شجاعی، 1375)
عشق کافی نیست (مهدی صباغزاده، 1377)
دختری به نام تندر (حمیدرضا آشتیانی پور، 1379)
قلبهای نا‌آرام (مجید مظفری، 1380)

بخشی از مجموعه های تلویزیونی:
دبیرستان خضراء (اکبر خواجویی، 1374)
بهشت گمشده (کامران قدکچیان، 1375)
کهنه سوار (اکبر خواجویی، 1376)
چراغ جادو (یک قسمت، همایون اسعدیان، 1379)
برگبار (اکبر خواجویی، 1379)
روزهای مهتابی (سپهر محمدی، 1379)
خانه آرزوها (سیامک سهیلی زاده، 1380)
نسیم رویا (1381)
کلانتر (محسن شاه محمدی، 1381)
طلسم شدگان (داریوش فرهنگ، 1382)
خانه به دوش (رضا عطاران، 1383)

 











چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:عکس و بیوگرافی آناهیتا همتی, :

» عکسهای نفیسه روشن

بیوگرافی نفیسه روشن:

 

متولد اردیبهشت 1361 در محله باغ صبا تهران
فعالیت هنری اش را از سال دوم دبیرستان با ایفای نقش در تئاتر " بسوی سعادت " آغاز نمود که در این اولین تجربه ، موفق به دریافت لوح تقدیر از آموزش و پرورش منطقه گردید.
همراه با ادامه تحصیل به فعالیت هنری اش ادامه داد و پس از ورود به دانشگاه در مقطع کارشناسی و طی یک دوره کلاس بازیگری ، بصورت جدی پا به عرصه تصویر گذاشت . شروع فعالیت تلویزیونی او را می توان بازی در سریال " روزهای بیادماندنی " به کارگردانی همایون شهنواز در تابستان 1382 دانست .
اشتغال به تحصیل در مقطع لیسانس علتاصلی کم کاری وی در این سالها بود ، اما پس از پایان تحصیلات دانشگاهی خود ، دامنه فعالیتش را گسترش داد . در پائیز سال 1382 در سریال "بچه های خیابان " به کارگردانی همایون اسعدیان ایفای نقش کرد که این تجربه را یکی از بیادماندنی ترین کارهایش می داند .
پس از آن در پائیز 1383 ، پیشنهاد کیانوش عیاری برای حضور در سریال " روزگار غریب " را پذیرفت و به گروه عیاری پیوست تا برگ زرین دیگری بر افتخارات خود بیافزاید ، وی همکاری با عیاری را یکی از ایده آل های خود می داند .
بازی خوب و تجربه و آموخته هایش سبب شد تا پیشنهادات مختلفی از کارگردانان بنام تلویزیون و سینما دریافت کند ، از جمله کارهای او :
- سریال " خوش رکاب " به کارگردانی علی شاه حاتمی در نوروز 1384
- تله فیلم " مسافر " به کارگردانی محمد دستگردی در اردیبهشت 1384
- تله فیلم " آوای زمین " به کارگردانی مهرداد خوشبخت در تیر 1384
- سریال " کلانتر " به کارگردانی محسن شامحمدی در آذر 1384
- سریال " سالهای برف و بنفشه " به کارگردانی سعید سلطانی در پائیز 1385
توانائیهای حیرت آور او سبب شد تا در ماه مبارک رمضان سال 1386 ، ایفای نقش "پری" در سریال "اغماء" به وی سپرده شود . "اغماء" از دیدگاه وی یک معجزه کاری است که علاوه بر امکان حضور در کنار اساتیدی همچون امین تارخ ، لعیا زنگنه ، ناصر ممدوح ، عبدالرضا اکبری و ... ، برگ زرین دیگری بر افتخارات خود بیافزاید . به گفته وی : " کارکردن با سیروس مقدم یکی از آرزوهای او بوده که موفقیت خود را در اغماء را نیز مدیون او می داند ."
درخشش وی در بازی منحصر بفرد و تاثیرگذار در نقش "پری" تحسین منتقدان و مردم را برانگیخت و سبب تقدیر و تمجید از وی در مجامع مختلف هنری و دانشگاهی گردید . پس از اغماء پیشنهادات متعددی به وی گردید که از جمله کارها :
- تله فیلم " این پرونده مختومه نیست " به کارگردانی مهرداد خوشبخت در اردیبهشت 1386
- تله فیلم " ماموریت بهار " به کارگردانی حسن لفافیان در بهمن 1386
- تله فیلم " سرگرد " به کارگردانی کاظم معصومی در فروردین 1387
- تله فیلم " پیوند " به کارگردانی سعید عالم زاده در اردیبهشت 1387
- سریال " مثل هیچکس " به کارگردانی عبدالحسن برزیده در رمضان
سایت نفیسه روشن:
www.nafiseh.ir

عکسهای نفیسه روشن

نفیسه روشن

نفیسه روشن



عکسهای نفیسه روشن


عکسهای نفیسه روشن


چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:» عکسهای نفیسه روشن نفیسه روشن , :

بیو گرافی و گفتنی ها از عادل فردوسی پور

جوانی است قد بلند متولد مهرماه ۱۳۵۳ در تهران و پدری از اهالی رفسنجان و کرمانی‌الاصل، بسیار باهوش فوق‌لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف و مدرس فعلی در همین دانشگاه، عاشق فوتبال، بسیار کم‌رو و خجالتی (به خلاف ظاهر تلویزیونی) سر به زیر، کم‌حرف، طرفدار انتقاد، نوگرا و دارای خانواده اصیل و معتقد به اصول،

عادل فردوسی پور

عادل فردوسی پور

می‌گویند الکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد هیچگاه برای این تیم کهنه نمی‌شود چون همیشه تازه می‌ماند. انگار فردوسی‌پور هم همیشه نو است و کهنه نمی‌شود.
از روزی که تلفن همراه آمده او شماره تلفنش را عوض نکرده و با وجودی که این شماره نزد خیلی‌ها لو رفته ولی هیچگاه آن را عوض نکرده است چون او با این تلفن معمولا نظرات افکار عمومی در مورد برنامه‌اش را می‌فهمد. برنامه‌اش رکورددار SMS است. عادل، پول خوبی دوشنبه شب‌ها به جیب مخابرات می‌ریزد و از این طریق ثابت می‌کند که نزدیک ۲۵ میلیون بیننده تلویزیونی دارد! فوتبال پدیده قرن ماست و وقتی این بازی انجام می‌شود سوالاتی در ذهن بیننده تلویزیون ایجاد می‌شود که باید به این سوالات پاسخ داد. برنامه نود وظیفه دارد که این سوالات را جواب بدهد. عادل فردوسی‌پور به عنوان یک تهیه‌کننده، یک مجری و یک برنامه‌ساز موفق توانسته در مدت کوتاهی جای این برنامه را در سیما و در قلب فوتبال‌دوستان باز کند.

شماره کفش او ۴۵ است طوری که وقتی روی پدال ترمز قرار می‌گیرد احتمالا پدال گاز و کلاچ را هم فشار می‌دهد! خودش عاشق فوتبال است و تمام اعضای خانواده‌اش بیزار از آن. او تمام مسابقات فوتبالی را تماشا می‌کند و همیشه طرحی نو در سر دارد. سرعت انتقال دارد و بازی فوتبال او هم بسیار خوب است. کمتر دیده‌اید که مصاحبه کند و اگر گیر افتاده باشد در حد چند کلمه بیشتر نمی‌توان از او حرف کشید. روزی در جام‌جم به او گفتم: بیا مسابقه تایپ SMS بدهیم، چون مطمئن بودم که به دلیل سرعت در تایپ متن، عادل را شکست می‌دهم اما به من گفت که بهتر است منصرف شوی چون من حتی با چشم بسته نیز می‌توانم SMS را تایپ کنم! اتفاقا درست می‌گفت چون در حالی که واقعا نگاهش به جای دیگری بود متن را با فشار انگشت می‌نوشت. عادل سعی می‌کند برنامه نود را به هیچ‌کس و هیچ چیزی نفروشد و از بهترین دوستش هم انتقاد می‌کند، او مهارت دارد که وارد ماجراهایی شود که برای افکار عمومی جالب است و متخصص کشیدن مو از ماست است!با آمدن هوویی به نام لیگ برتر، دیگر از کارشناس فنی استفاده نمی‌کند و فقط کارشناس داوری را به برنامه می‌آورد و در این کار هم دستش تنگ است. گاهی این کارشناسان خلاف آنچه در برنامه دیده می‌شود نظر می‌دهند و این لج فردوسی‌پور را در می‌آورد.

برنامه نود به دلیل کثرت علاقه‌مندان همیشه برنامه اول ورزشی کشور است. دکتر اصغر پورمحمدی رییس شبکه سه که فردی است باهوش و خوش اخلاق، به دلیل وسعت نظری که دارد برنامه نود را به همراه رییس گروه ورزشی یعنی حسین آقا زمانی به دقت می‌بینند و اگر نظرات اصلاحی داشته باشند به عادل منتقل می‌کنند. بیشتر جنجال‌هایی که برای افکار عمومی جالب بوده در تلفن‌های این برنامه وجود دارد. آنجا که با سوالات پیچیده عادل سعی می‌کند که مخاطب را به چالش بکشاند و تمام زوایای پنهان را نیز مطرح نماید. فوتبال چون خط قرمز ندارد و تمام اصحاب آن ورزشی محسوب می‌شوند برنامه نود به راحتی می‌تواند در این حوزه جولان بدهد، این جوان که مردم را دوشنبه شب‌ها، بی‌خواب می‌کند و تا نیمه‌های شب و بعد از تغییر تاریخ روی ساعت‌های مچی افراد برای ورزش‌دوستان سرگرمی ایجاد می‌کند آنقدر باهوش است که کارش را به خوبی و نوگرایانه ادامه می‌دهد. سپهر الیاسی، حسین فرجادیان، مزدک میرزایی و بهزاد کاویانی در تهیه برنامه عادل را یاری می‌دهند و به هنگام مونتاژ نیز حاج نوروزی، کوروش اسدی، فرهاد فاضلی، فرید زرگری، علی فرجی، حسن یاراحمدی گاهی تا ۱۴ ساعت کار فشرده انجام می‌دهند تا نود روی آنتن برود. جالب است که بدانید تا به حال مزدک میرزایی دو بار و رضا جاودانی نیز دو بار نود را به جای عادل اجرا کرده‌اند ولی انگار نود فقط به عادل وصل است. برای او که برنامه‌اش دوشنبه آغاز و سه‌شنبه تمام می‌شود آرزوی موفقیت داریم.

*

چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:, :

زندگي نامه (بيوگرافي) نرگس محمدي بازيگر فيلم ستايش + ۱۰ عكس جديد

به نقل از مجله :

نرگس محمدی یکی از بازیگران جوانی است که با اولین تجربه تلویزیونی خود بعد از یکی دو فیلمی که در سینما بازی کرد ، مهمان ما شد تا از سریال «ستایش» بگوید و حضورش در نقش ستایش نادری.

می ‌خواهم به عنوان اولین سوال از نخستین تجربه ‌ات در جلوی دوربین برایمان بگویی و این ‌که چطور وارد سینما و تلویزیون شدی ؟!

از دوران دبیرستان دوست داشتم هنر بخوانم که به دلیل یک سری اتفاقات نتوانستم در کنکور هنر شرکت کنم ، رشته تحصیلی‌ ام تجربی بود و بعد از این ‌که دانشگاه قبول شدم به این فکر افتادم که در کلاس ‌های بازیگری شرکت کنم ، در آموزشگاه بازیگری ثبت ‌نام کردم و بعد از پایان دوره به یک کار سینمایی به کارگردانی آقای اربابیان معرفی شدم ، کار خیلی خوبی بود ولی متاسفانه به دلیل یک سری مشکلات اکران نشد ، بعد از آن در حوزه هنری تئاتر کار می ‌کردم و همان سال‌ ها بود که جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن را در جشنواره تئاتر گرفتم ، این سال‌ ها برایم تجربیات خوبی به همراه داشت.

یک همزمانی خیلی خوبی هم رخ داده آن هم نخستین فیلم سینمایی ‌ات (آناهیتا)‌ و اولین سریال تلویزیونی ‌ات (ستایش)‌ همزمان به نمایش در می‌ آید.

بله اتفاق خوبی است ولی این اتفاق بعد از سه چهار سال افتاد ، البته من قبل از آناهیتا حدود ۲ سال پیش در فیلم سینمایی «ریسمان ‌باز» بازی کردم و این اولین تصویر من روی پرده نقره‌ ای بود.

از ابتدای ورود به این رشته فکر می ‌کردی که به بازیگری به عنوان یک حرفه و شغل اصلی نگاه کنی ؟!

فکر می ‌کنم خیلی نمی ‌توان به بازیگری به عنوان یک شغل اصلی نگاه کرد ، از اولی که شروع کردم می ‌دانستم که نمی‌ توانم به آن به عنوان یک حرفه درآمدزا نگاه کنم ولی تجربه بازیگری را دوست داشتم و شروع کردم ، بازیگری به عقیده من یک اتفاق است ، اتفاقی که انتخابش خیلی دست خودت نیست ، ممکن است ۲ سال هیچ پیشنهادی نباشد.

اولین حضورت چه در تلویزیون و چه در سینما کنار گروهی از بازیگران چهره و سرشناس بود ، ترسی نداشتی از این‌ که ممکن است کنار این همه ستاره دیده نشوی ؟!

چرا نگرانی ‌ام بابت این قضیه بسیار زیاد بود ، البته این اتفاق برایم خیلی خوشایند بود که در کنار این بازیگران نخستین تجربه ‌ام را آغاز می‌ کنم ، من فکر می‌ کنم این ترس از دوربین خیلی به بی ‌تجربگی و حضور کوتاه ‌مدت ارتباطی نداشته باشد و به نظرم یک بازیگر ۳۰ سال هم که کار کند باز هم در یک فیلم جدید نگرانی حاصل از حضور در مقابل دوربین را خواهد داشت ، این نگرانی در سریال ستایش کمتر شد ، قبل از آن هم ۳ تا تله‌ فیلم برای تلویزیون کار کرده بودم ولی در این کار آنقدر راهنمایی ‌ها و هدایت سعید سلطانی (کارگردان)‌ و همچنین گروه خوب بود که همه‌ چیز برایم شکل عادی و طبیعی پیدا کرد.

می ‌توانی خودت را در یکی دو جمله تعریف کنی ؟!

فکر می ‌کنم آدم حساسی هستم ، شخصیت آرامی دارم و راجع به مسائل خیلی عمیق فکر می ‌کنم.

فکر می ‌کنی نقش ‌هایی که تا امروز به تو پیشنهاد شده و نقش ‌هایی که از این به بعد پیشنهاد می ‌شود چقدر قرار است شبیه خودت باشد ؟!

ستایش را از جهاتی به خودم شبیه می‌ دیدم ، نقش‌ هایی که تا امروز بازی کرده ‌ام خیلی از من دور نبوده چون قطعا ‌باید جزئی از وجودم باشند که بتوانم آنها را بازی کنم ، بیشتر دلم می‌ خواهد نقش‌ هایی را به ‌عهده بگیرم که بخشی از آن را در زندگی خودم تجربه کرده باشم ، به نظرم کار سختی است.

فکر می ‌کنی بر چه اساسی برای نقش ستایش انتخاب شدی ؟!

سال پیش در یکی از اپیزودهای شاید برای شما هم اتفاق بیفتد بازی کردم و توسط کارگردان به آرمان زرین ‌کوب معرفی شدم ، بعد هم که آقای سعید سلطانی من را برای این نقش پذیرفت.

پس از همان اول با گروه ستایش همراه بودی ؟!

نه اتفاقا ، من زمانی وارد این گروه شدم که حدود ۹ ماه بود از تصویربرداری کار گذشته بود ، کمی برایم سخت بود و تا حدودی احساس غریبی می‌ کردم ولی خوشحالم که خیلی زود توانستم با این گروه ارتباط برقرار کنم.

نقش ستایش برایت چه ویژگی ‌هایی داشت ؟!

قصه ستایش مربوط به سال ۶۴ و سال‌ های جنگ است و در این قسمت‌ هایی که تا به حال پخش شده بیشتر خود ستایش و خانواده ‌ها معرفی شده ‌اند ، لحظه لحظه ستایش را دوست داشتم ، تلویزیون را خیلی دوست دارم و همیشه دلم می ‌خواست نقش قابل قبولی داشته باشم – سریال ، داستان خوبی را دنبال می ‌کند و بسیار خوب می‌ تواند ارتباط برقرار کند ، نقش من مربوط به سال ‌ها پیش است و من با کمک آقای سلطانی پیش ذهنیت و تصاویر ذهنی خودم را تا آنجا که امکان داشت به فضای آن سال ‌ها نزدیک کردم ، سعید سلطانی کارگردان بسیار دقیقی است و نگاه ریزبینی به تک ‌تک جزئیات دارد.

بر چه مبنایی نقش ‌هایت را انتخاب می ‌کنی ؟!

خیلی به دنبال این نیستم که زودتر در نظر مخاطب دیده و شناخته شوم ، دلم می ‌خواهد به دنبال نقشی باشم که حرفی برای گفتن داشته باشد ، دوست دارم وقتی چند سال گذشت و من به تماشای سریالی که خودم در آن بازی کرده بودم نشستم ، خیلی شرمنده آن نشوم ، نقشی که در آناهیتا بازی کردم را خیلی دوست دارم حتی اگر تا آخر عمرم هم فرصتی برای تجربه دوباره سینما برایم فراهم نشود آناهیتا را فراموش نمی ‌کنم.

تصویربرداری ستایش هنوز ادامه دارد ؟!

بله ادامه دارد ، ستایش در دو فاز زمانی مختلف اتفاق می ‌افتد و تصویربرداری فاز اول آن همچنان ادامه دارد.

الان برای کار جدید هم پیشنهادی داری ؟!

بله ، اتفاقا زیاد بود ولی خیلی قصه‌ های خوبی نداشت ، در ضمن تا زمانی که ستایش ادامه داشته باشد کار جدیدی نمی‌ پذیرم.

با توجه به این که حضورت در تلویزیون و سینما با نقش ‌های اول و اصلی فیلم بوده از این به بعد هم برایت مهم است که نقش اول را بازی کنی ؟!

نه ، خیلی مهم نیست ، برایم مهم است که نقش خوب باشد و جای کار داشته باشد.

و صحبت آخر درباره ستایش …

ستایش را دنبال کنید ، چرا که خیلی اتفاقات قرار است در این مجموعه بیفتد.

 

و حالا نوبت عكس هاي زيباي خانوم نرگس محمدي (ستايش) هست .

 

عكس نرگس محمدي  http://gilan-patoogh.blogfa.com/

 

جديدترين عكسهاي نرگس محمدي

جديدترين عكس هاي ستايش

عكس هاي امسال نرگس محمدي

زندگي نامه نرگس محمدي

 

بيوگرافي نرگس محمدي

نرگس محمدي در سريال ستايش

گيلان پاتوق نرگس محمدي

ستايش

زيباترين عكس هاي دختر ايروني

عكس دختر ناز ايروني

جديدترين عكسهاي بازيگران ايراني

عكس هاي هنرپيشه هاي ايروني

عكس هاي با كيفيت از نرگس محمدي

عكس هاي كمياب از نرگس محمدي

كميابترين عكس ها از نرگس محمدي

بازيگر فيلم ستايش

سريال ستايش

كاملترين بيوگرافي ستايش نرگس محمدي

 

اگه دوست داشتيد نظر بديد تا عكس هاي بيشتري از اين بازيگر خوب كشورمون بذارم

چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:ستایش نرگس محمدی داستان ستایش , :

بیوگرافی فریبرز عرب نیا

بیوگرافی فریبرز عرب نیا

 

نام: فریبرز عرب نیا

تاریخ تولد: ۱۳۴۳

مدرک تحصیلی: لیسانس گرافیک از دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر.

همسر سابق آتنه فقیه نصیری

همسر فعلی عسل بدیعی

 

………………………………………..

 

- هم زمان با تحصیلات دانشگاهی، آموزش سینما را در مجتمع آموزشی سینما آغاز کرد و مدتی نیز کلاسهای بازیگر تئاتر را در کانون تئاتر تجربی گذراند.

 

- نمایش هایی که طی این دوره بازی و کارگردانی کرده عبارتند از: آوازخوان طاس، کالیگولا، دایره گچی قفقازی و …

 

- فریبرز عرب نیا تا قبل از سال ۱۳۷۴ در هشت فیلم در نقشهای دوم و سوم ظاهر شد و هیچگاه نتوانست توانایی هایش را به معرض نمایش بگذارد. اما وقتی از طرف مسعود کیمیایی برای بازی در فیلم ضیافت از او دعوت شد، همگان بر این عقیده بودند که کیمیایی قهرمان خود را یافته است. بازی او در فیلم ضیافت یکی از بهترین بازیهای جشنواره چهاردهم فیلم فجر بود.

 

 

- اوج هنرنمایی فریبرز عرب نیا در فیلم سلطان بود. او توانست شمایل یک قهرمان به ته خط رسیده را به زیبایی هرچه تمام تر ایفا کند. این نقش آفرینی تا حدی خوب و پذیرفتنی بود که منتقدان ماهنامه فیلم بازی او را بهترین بازی جشنواره پانزدهم فیلم فجر خواندند. این در حالی بود که عرب نیا حتی کاندید دریافت جایزه هم نشده بود.

 

- فریبرز عرب نیا در فاصله بین ضیافت و سلطان سه فیلم بازی کرد. سه فیلم حادثه ای. فیملهایی که نه ارزش ماندگاری داشتند و نه عرب نیا نشانی از خود داشت. عرب نیا تا به امروز همچنان در فیلمهای نچندان مطرح بازی می کند. او می توانست چهره ای ماندگار در سینمای ایران از خود به جای بگذارد اما بیراهه های کارنامه بازیگری او شاید حتی بازیهای بسیار خوبش را زیر سوال ببرد.

 

- فریبرز عرب نیا پس از سلطان، سه چهار بازی خوب هم در کارنامه سینمایی اش ثبت کرد تا همچنان خیلیها به او امیدوار باشند. بازی قابل قبول او در فیلم جهان پهلوان تختی و بخصوص شوکران – هر دو ساخته بهروز افخمی – و بازی متفاوت و بسیار دشوارش در فیلم شیفته فریبرز عرب نیا را به عنوان یکی از چهره های برتر دهه هفتاد سینمای ایران معرفی کرد.

 

وصل نیکان (ابراهیم حاتمی کیا، ۱۳۷۰)

مسافران (بهرام بیضایی، ۱۳۷۰)

خسوف (رسول ملاقلی پور، ۱۳۷۱)

من زمین را دوست دارم (ابوالحسن داودی، ۱۳۷۲)

آهوی وحشی (حمید خیرالدین، ۱۳۷۱)

مرد پنجم (سیدمحسن شهابی، ۱۳۷۳)

سالهای بیقراری (مسعود نوابی، ۱۳۷۳)

کاکادو (تهمینه میلانی، ۱۳۷۳)

ضیافت (مسعود کیمیایی، ۱۳۷۴)

ستاره های سربی (مهدی ودادی، ۱۳۷۵)

فرار مرگبار (تورج منصوری، ۱۳۷۴)

بالاتر از خطر (سعید عالم زاده، ۱۳۷۵)

سلطان (مسعود کیمیایی، ۱۳۷۵)

جهان پهلوان تختی (بهروز افخمی، ۱۳۷۶)

شاهرگ (علی غفاری، ۱۳۷۶)

بادامهای تلخ (کاظم معصومی، ۷۷/۱۳۷۶)

شوکران (بهروز افخمی، ۱۳۷۷)

دلباخته (خسرو معصومی، ۱۳۷۸)

شیفته (محمدعلی سجادی، ۱۳۷۸)

هزاران زن مثل من (رضا کریمی، ۱۳۷۸)

رنگ شب (محمدعلی سجادی، ۱۳۷۹)

هفت پرده (فرزاد مؤتمن، ۱۳۷۹)

از صمیم قلب (بهرام کاظمی، ۱۳۷۹)

وکیل (مجموعه تلویزیونی، سیروس مقدم، ۱۳۸۱)

دختری در قفس (قدرت الله صلح میرزایی، ۱۳۸۱)

عطش (محمدحسین فرح بخش، ۱۳۸۱)

برگ برنده (سیروس الوند، ۱۳۸۱)

پروانه (عباس رافعی، ۱۳۸۲)

باج خور (فرزاد مؤتمن، ۱۳۸۲)

مختارنامه (داود میرباقری، ۱۳۸۳)

چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:بیوگرافی , :

بیوگرافی‌ مرجانه ‌گلچین

مرجانه گلچین (زادهٔ ۲ اسفند ۱۳۴۷ در تهران)، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است. وی خواهر منیژه گلچین (بازیگر) و دخترعموی نادیا گلچین (بازیگر) است.
به گزارش دمساز گلچین در نوجوانی به هنرستان موسیقی رفت و در رشته تخصصی نوازندگی تئاتر فارق‌التحصیل شد. او با تشویق خواهرش منیژه که در آن زمان بازیگر بود به بازیگری در تئاتر پرداخت. با بازی در مجموعه تلویزیونی «آئینه» پا به تلویزیون گذاشت و پس از آن در چند سریال تلویزیونی دیگر و در سینما به ایفای نقش پرداخت.

چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:بیوگرافی , :

بیوگرافی بهنوش بختیاری

بهنوش بختیاری بازیگری که در اکثر ساخته‌های مهران مدیری حضور داشته و با نقش‌های متفاوت بر محبوبیت خود در بین سریال‌های تلویزیون افزوده است.
بهنوش بختیاری متولد ۲۹/۲/۱۳۵۴ در بیمارستان اقبال تهران و ساکن شهرک ژاندارمری است.
پدرش بختیاری و مادرش تهرانی است. بهنوش عضو آخر یک خانواده ۶ نفری است. یک خواهر و دو برادر بزرگ‌تر از خود دارد که هر سه متاهلند.
در رشته مترجمی زبان لیسانس گرفته و با توجه به علاقه فراوانی که به این رشته دارد به محض این‌که فرصتی پیدا کند، به سراغ این رشته و ترجمه متون می‌رود.
با توجه به شایعات فراوانی که در مورد ازدواج او بر سر زبان‌هاست هنوز مجرد است و به قول خودش شاید اصلا ازدواج نکند.

با مجموعه هوای تازه ساخته محمد رحمانیان پا به عرصه بازیگری گذاشت و بعد از آن در مجموعه‌های وکیل محله، خانه قدیمی، سایه‌ها و معجزه وکیل هم بازی کرد.
قبل از بازیگری به عنوان منشی صحنه فعالیت می‌کرد که این کار او را بسیار مسئولیت‌پذیر و منظم بار آورد که پایه‌گذار موفقیت‌های او در بازیگری بود.
سال ۷۵ به مدت یک سال زیرنظر خانم مهتاب نصیرپور در مدرسه رسام هنر دوره یک ساله تئاتر را گذراند که به واسطه آن با ادبیات بازیگری آشنا شد.
به موسیقی علاقه فراوانی دارد، پدرش هم در این وادی کار می‌کند و یکی از دو برادرش هم در زمینه موسیقی فعال است.

در مجموعه زیر آسمان شهر(۳) و ورود ممنوع ممنوع به عنوان دستیار کارگردان در کنار مهران غفوریان حضور داشت.
علاقه زیادی به فوتبال ندارد اما فوتبال‌های ملی رادنبال می‌کند در صورتی که فرصت پیدا کند به ورزش بدنسازی می‌پردازد.

علاقه‌ای به بیزینس ندارد. به قول خودش هر کسی جلوی او از پول و حساب و کتاب حرف بزند احساس می‌کند او سرگرم صحبت به زبان اسپانیایی است.
عاشق خطاطی است و خیلی دلش می‌خواهد این هنر را به صورت حرفه‌ای دنبال کند.
با توجه به مشغله کاری فراوان زیاد به کارهای خانه‌داری و آشپزی نمی‌رسد اما بسیار منظم و خوش‌سلیقه است. چلوکباب از غذاهای مورد علاقه اوست.
عاشق لهجه بختیاری پدرش است اما خودش به لهجه بختیاری صحبت نمی‌کند.
علاقه فراوانی به مسافرت دارد. آخرین مسافرتش به شهر مقدس مشهد بود و سرعین اردبیل به یادماندنی‌ترین نقطه‌ای بود که به مسافرت رفته است.

علاقه فراوانی به مطالعه دارد و تا فرصتی به دست آورد به مطالعه می‌پردازد. او عاشق مطالعه کتاب‌های روان‌شناسی و رمان است. آخرین کتابی که مطالعه کرده سلاخ خانه شماره ۵ بود.
در دوران کودکی برخلاف بسیاری از بچه‌ها که خیلی شلوغ و شر هستند دختر آرام و دوست‌داشتنی بوده.
به موسیقی کلاسیک علاقه فراوانی دارد و از بین خوانندگان پاپ به صدای رضا صادقی، مرحوم ناصر عبداللهی و مازیار علاقه فراوانی دارد.
در صورتی که وقت کند به سینما می‌رود. او سعی می‌کند همه فیلم‌های روز را ببیند. آخرین فیلمی که در سینما دیده «وقتی همه خواب بودن» است.
علاقه فراوانی به مهمانداری هواپیما دارد. او پذیرایی در اوج آسمان را عاشقانه دوستدارد.
از خواندن شعر لذت می‌برد، اما اصلا نمی‌تواند شعر بگوید و یا شعر حفظ کند ولی بسیار روحیه رمانتیکی دارد.
آخرین کارهایش مستند ایرانگردی و کار ۹۰ دقیقه‌ای «یک روزی زنجیرش رو پاره می‌کنم» ساخته آقای عباسی است که هنوز پخش نشده.
به بازی خانم‌ها ثریا قاسمی، مریلا زارعی، گوهر خیراندیش، لیلا حاتمی، سحر ولدبیگی و شقایق دهقان علاقه فراوانی دارد.
تا به حال در اکثر کارهای مهران مدیری به ایفای نقش پرداخته و در اکثر نقش‌هایش موفق ظاهر شده است، به هیچ عنوان از بازی کسی ایراد نمی‌گیرد و اهل بدگویی نیست.
برای بازی چندین پیشنهاد دارد که به خاطر بازی در مجموعه باغ مظفر به پیشنهادهایش جواب نه داده. او شرط بازی در کارهای روتین را متن و کارگردان و عوامل خوب عنوان می‌کن

چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:بیوگرافی , :

بیوگرافی نانسی عجرم

خیلیها با آهنگ آه و نص با موسیقی عربی آشنا شدند، خیلیها با آلبوم یاطبطب بود که عاشق آهنگهای عربی شدند، خیلیها با انت ایه گریستند و خیلیها هم با احساس جدید عاشق شدند.این آهنگها برای کسی هست که با ورودش به دنیای موسیقی، به موزیک عربی طراوتی تازه بخشید و با کلیپهای زیبا و صدای دلنوازش هر بیننده و شنونده ای را مجذوب خود ساخت

NANCY AJRAM

 

نام کامل: نانسی نبیل عجرم

 

شهرت: نانسی عجرم

 

محل تولد:الشرفیه/لبنان

 

تاریخ تولد:may 16th 1983

 

آدرس میل شخصی: info@ nancyajramonline.com

 

www.nancyajramonline.comوب سایت رسمی :

 

 

 

 خیلیها با آهنگ آه و نص با موسیقی عربی آشنا شدند، خیلیها با آلبوم یاطبطب بود که عاشق آهنگهای عربی شدند، خیلیها با انت ایه گریستند و خیلیها هم با احساس جدید عاشق شدند.این آهنگها برای کسی هست که با ورودش به دنیای موسیقی، به موزیک عربی طراوتی تازه بخشید و با کلیپهای زیبا و صدای دلنوازش هر بیننده و شنونده ای را مجذوب خود ساخت. او کسی نیست جز (( نانسی عجرم )). حرکات زیبا و کودکانه و در عین حال با آهنگهای بسیار زیبا و حرفه ای خود، باعث شد تا خیلی زود در دل میلیونها انسان در سرتاسر جهان جای بگیرد.حال او یکی از بین المللی ترین خواننده های خاورمیانه به حساب می آید. بطوری که حتی کسانی که به هیچ عنوان با زبان عربی آشنا نیستند موزیکهای او را میشنوند و لذت هم میبرند.

 

نانسی عجرم به عنوان یکی از زیباترین خوانندگان زن عرب تنها ۸ سال داشت که کار خواندن را شروع می کند و از سن ۱۲ سالگی کار خود را با پخش آهنگ هاش از کانال نجوم المشتکبل به کمک مادر بزرگ خود که اودیت عجرم نام دارد و خود از خوانندگان پیشکسوت هستش  به صورت حرفه ای شروع کرد! او هنگامیکه که ۱۲ سال داشت در برنامه ای در تلویزیون به نام ستارگان آینده شرکت می کند و به مدال طلا دست پیدا می کند . یکی از خوانندگان مصری که در آن برنامه شرکت کرده بود صدای نانسی را به صدای خواننده بزرگ عرب ام کلثوم تشبیه کرده است . بعد از آن او به طور جدی کار موسیقی را تحت نظر بهترین معلمان موسیقی دنبال می کند و در سن ۱۸ سالگی به عنوان یک خواننده حرفه ای معروف می شود.

اولین آلبوم نانسی به نام محتجالک  در سال ۱۹۹۸بیرون آمد که حاصل کار او تا به   حال(خرداد/۸۶)  ۶ آلبوم هست:

 

1998 محتجالک

 

2001 شیل عیونک عنی

 

۲۰۰۲ یا سلام

 

۲۰۰۴آه و نص

 

2006 اطبطب و دلع

 

۲۰۰۷  شخبط شخابیط

 

 

 

همینطور برخی از ویدیو های نانسی به شرح زیر میباشد

 

محتاجلک

 

شل عیونک عنی

 

اخاصمک آه ۲۰۰۲

 

یا سلام ۲۰۰۲  (برنده بهترین کلیب در سال ۲۰۰۳)

 

یای سحر عیونو ۲۰۰۳

 

آه ونص ۲۰۰۴

 

لون عیونک ۲۰۰۴

 

قول تانی کده ۲۰۰۵ (همراه کمپانی کوکاکولا)

 

انت ایه ۲۰۰۵

 

انا یلی بحبک ۲۰۰۶

 

معجبه مغرمه۲۰۰۶

 

یا طبطب۲۰۰۶

 

احساس جدید ۲۰۰۶

 

شخبط شخابیط (به همراه چند آهنگ دیگر از همین آلبوم) ۲۰۰۷

 

الی کان ۲۰۰۷

 

نانسی یک برادر بنام نبیل دارد که خودش خواننده هست و یک خواهر هم بنام  نادین  دارد  که به گفته خودش بهترین دوست اوست ! برای علاقه مندان به نانسی باید بگم که قد نانسی ۱۶۸سانتی متر و وزن او  ۵۰ کیلوگرم هست.نام پدر نانسی نبیل عجرم و نام مادرش ریواندا عجرم نام دارد.نانسی ساکن شهر نیوشیلا در لبنان هست.

 

نانسی عاشق شکلات و شیرینی و کارتون تام و جری هست!و همانطور که میدونید نانسی با کمپانی کوکاکولا همکاری دارد.

 

و بالاخره بخاطر این همه محاسن خوبی که نانسی داره به اون لقب سیندرلا را داده اند

چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:بیوگرافی , :

بیوگرافی مهدی سلوکی

مهدی سلوکی در ۱۴ خردادماه سال ۱۳۶۱ در اصفهان به دنیا آمد، پدرش افسر نیروی هوایی ارتش و اصالتا تهرانی است، زمانی که مهدی به دنیا آمد، سرهنگ سلوکی مامور به خدمت در پایگاه هشتم شکاری نیروی هوایی در اصفهان بود و به همین دلیل شناسنامه‌اش را در اصفهان گرفتند پس از پایان ماموریت پدر به همراه خانواده به تهران بازگشت و در محله نارمک تهران سکنی گزید.
مادر او اصالتا اراکی است، فرزند اول خانواده محمد در سوم اسفندماه سال ۱۳۵۸ به دنیا آمد، او مجری شبکه تهران است. خانواده سلوکی‌ها اصیل و متعصب و مذهبی‌اند. پدر و مادر هر دو تحصیلکرده و اهل فرهنگ و هنر بودند. 


دوران کودکی مهدی مثل بقیه پسر بچه‌ها، به شیطنت گذشت، در مجتمع مسکونی پایگاه هشتم شکاری مهدی اغلب اوقات با همراهی برادرش مشغول بازی‌های کودکانه بود.
مهرماه سال ۱۳۶۷، مهدی به کلاس اول رفت، از آنجا که محمد در کلاس پنجم همان دبستان درس می‌خواند، دیگر بچه‌های مدرسه حریف شیطنت‌های او نمی‌شدند. مهدی بسیار باهوش و با استعداد و پرحافظه بود، اما به خاطر همان شیطنت‌ها فرصت کمتری برای درس خواندن می‌گذاشت و همیشه شب امتحان برای نمره زحمت می‌کشید! برادرش هم به او کمک می‌کرد و این روال در دوران راهنمایی هم ادامه داشت تا این‌که وارد دبیرستان شد. مهدی هنرستان و رشته گرافیک را برگزید در حالی که در کودکی خود و خانواده‌اش آرزوی مهندسی، خلبانی و پزشکی داشتند. او در هنرستان مالک اشتر تهران، درس خواند و در همین مقطع هم بود که جذب کار هنری و تلویزیونی شد تا آنقدر سرش شلوغ شود که
دیگر زیاد به درس‌ها نرسد. البته مسیر آینده‌اش را هم انتخاب کرده بود و گرافیک دیگر به کارش نمی‌آمد. او سال ۷۹ دیپلم گرافیکش را گرفت و دیگر تمام وقت روی کار هنری و حرفه‌ای زوم کرد و انرژی گذاشت.
پس از پایان دوران خدمت سربازی و در شرایطی که چند مجموعه بازی کرد و چند برنامه را به عنوان مجری در کارنامه داشت، احساس کرد که در دانشگاه باید شرکت کند، به همین دلیل برای کنکور خواند و در رشته بازیگری دانشگاه آزاد اراک قبول شد، منتهی حجم بالای کار و کمبود وقت اجازه داد، او تا لیسانس پیش برود. گفتنی است مهدی سلوکی نقاشی چیره‌دست است.
درباره او می‌گویند: همیشه معلم‌ها و ناظم‌ها از دستش شاکی بودند و هر روز یک جای بدنش درد می‌کرد تا اجازه بگیرد و به منزل برود! دیگر همه دستش را خوانده بودند، اما مهدی آنقدر طبیعی نقش بازی می‌کرد که اصلا جرقه بازیگر شدنش هم توسط یکی از معلمان زده شد و روزی به او گفت: تو بهتر است بروی هنرپیشه شوی!

مهدی از کودکی نقاش قابلی بود تا جایی که نزدیکانش وقتی می‌خواستند در هنر برای او آینده‌ای تصور کنند، او را در جایگاه یک نقاش حرفه‌ای و مشهور می‌دیدند. عشق به نقاشی باعث شد او پس از دوره راهنمایی قید دبیرستان و
خلبانی و پزشکی را زده و وارد هنرستان گرافیک شود. زمانی که ماجرای بازیگر شدنش پیش آمد، هنوز نقاشی هنر اول مهدی بود و تا قبل از پخش مجموعه نرگس مهدی نیز در تمام مصاحبه‌هایش رسما می‌گفت که بازیگری نه شغل اول اوست و نه عشق و هنر اول و همیشه تاکید داشت که نقاشی را ترجیح می‌دهد اما امروز دیگر چنین نیست. مهدی حتی تجربه برگزاری نمایشگاه نقاشی را هم با یکی از دوستانش دارد؛ چندی پیش نمایشگاهی به نام «سحرآمیز» برگزار شد. مهدی در میان سایر هنرها به خطاطی هم مسلط است اصلا خط خوش در خانواده سلوکی‌ها ارثی است و پدر و برادرش هم بسیار خوش خط هستند.
رانندگی پشت فرمان اتومبیل به همان اندازه که برای مهدی جذابیت تفریحی دارد، برای خانواده و دوستدارانش نگران‌کننده است چون او عاشق سرعت بوده و حتی در زندگی خصوصی هم معمولا با سرعت تصمیم گرفته و عمل می‌کند! البته مهدی راننده ماهر و باتجربه‌ای است، اما به دلیل همین سرعت به طور متوسط هرماه تصادفی می‌کند و هرگز کسی اتومبیل او را سالم ندیده! (اولین ماشین او رنوی سفید بود، بعد پراید خرید و حالا ۲۰۶ سبز دارد)…
او عاشق پرسپولیس و رئال مادرید است، از بازی برزیل هم خوشش می‌آید، بهترین بازیکن فعلی ایران را علی کریمی و جهان را رونالدینیو می‌داند. او بهترین فوتبالیست‌های تاریخ ایران و جهان را، احمدرضا عابدزاده و مارادونا می‌داند… بهترین دوست ورزشی‌اش «علی انصاریان» است. بهترین شهر ایران را شیراز و بهترین مقصد برای سفر را شمال می‌داند… بهترین رنگ از نظر او قرمز است

چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:بیوگرافی , :

بیوگرافی مصطفی زمانی

نام : مصطفی
نام خانوادگی : زمانی
اصلیت : شمالی
تابعیت : ایران
اولین نقش : حضرت یوسف
تحصیلات : کارشناس مدیریت صنعتی
محل زندگی : تهران
پیش از این از رویارویی با خبرنگاران احساس خوبی نداشته از عنوان کردن حرفهای تکراری بیزار است اعتماد به نفس زیادی دارد میدانست نقش حضرت یوسف سرو صدای زیادی میکند آدم محتاطی است ۹۹ درصد از آشنایان او را نسبت به مطبوعات دچار دلهره کرده اند از بچگی عاشق بازیگری بوده وقتی وارد دانشگاه شد به بازیگری در تاتر پرداخت معتقد است فضای رشد پیشرفت برای جوانان و نوجوانان علاقه مند در شهرستانها کم و محدود است میان بازیگران مرد محمدرضا فروتن را خیلی دوست دارد به نظر او هدیه تهرانی هنرپیشه تاثیرگذاری است بازی فروتن و تهرانی را در قرمز خیلی دوست دارد از طریق دوستش متوجه شد برای سریال یوسف دنبال بازیگر هستند ابتدا هیچ شانی برای خود قائل نبوده روز اول تست هول شده و دیالوگهایش را فراموش کرده پیش از تست دوم کتاب یوسف در آینه تاریخ را خواند بعد از تست دوم قراردادی ۶ ماهه امضا کرد . برای ایفای بهتر نقش به کلاسهای بازیگری سوارکاری و بدنسازی رفت به خاطر فشارهای حاکم بر فضای کار ۲ بار انصراف داده .معتقد است سلحشور پای او ایستاد .خود را مدیون صداقت و اعتماد سلحشور میداند .اولین پلان را ۸ بهمن ۱۳۸۳ بازی کرد .بازیگر نقش نوجوانی یوسف پسرعمه زمانی است .کتایون ریاحی را بهترین انتخاب برای نقش زلیخا میداند .هیچکس بدون گریم او را نمیشناسد .در باشگاه بدنسازی با محمدرضا فروتن آشنا شد .آرزوی بازی با مرحوم خسرو شکیبایی را داشت .بسیار احساساتی است . بازیگری را دوست دارد .امیدوار است بازی در نقش یوسف ویترین خوبی برای او باشد اجازه بازی در کلاه پهلوی را نداشت .هنوز ازدواج نکرده و مجرد است .طبق قرارداد تا پایان سریال حق بازی در هیچ فیلمی را ندارد معتقد است محمدرضا گلزار حقش بوده که دارای چنین جایگاهی در سینما شده . پارسا پیروزفر را هنرپیشه ای باسواد میداند . از نظر او حامد بهداد دوست داشتنی و عجیب است . علی دایی را سمبل اراده میداند .

۴۰ نکته در مورد مصطفی زمانی :
۱- نام مصطفی را مادرش برایش انتخاب کرده است.
۲- از اسم فامیلش که “زمانی” است بسیار راضی است.
۳- او ۲۶ سال سن دارد و دقیقا روز سی ام خرداد ۱۳۶۱ به دنیا آمده است.
۴- زاده شهر برنج و دریا است یعنی فریدون کنار.
۵- از همان بدو کودکی چشم هایش زبانزد افراد فامیل شد.
۶- به رفیق بازی چندان اهمیتی نمی دهد و در طول ۲۶ سال سن تنها ۲ دوست دائمی برای خود نگه داشته است.
۷- خیلی از افرادی که او را می شناسند٬ می گویند او خودش را می گیرد !؟
۸- مثل بسیاری از جوانها پس از مدتی از فریدون کنار سر از تهران درآورد.
۹- یکی از منتقدان نام او را آقای شانس گذاشته چرا که او از بین ۳۰۰۰ نفر برای نقش یوسف انتخاب شده است.
۱۰- کاندیداهای نقش یوسف حتی از بین خارجی ها هم بوند و او توانست آنها را هم عقب بزند.
۱۱- قرارداد مصطفی زمانی عجیب ترین قرارداد در تلوزیون برای ساخت یک سریال بود چرا که در یکی از ماده های این قرارداد ثبت شد هر وقت چهره بهتری از زمانی پیدا شد او کنار برود.
۱۲- لباس پوشیدن او مثل بسیاری از جوان هاست خوش پوش و خوش تیپ.
۱۳- خانواده او هم اکنون در شهرستان ساکن هستند و مصطفی ناراحتی شدیدی از لحاظ دوری با آنها دارد.
۱۴- منتقدان بسیاری از بازی او خرده گرفتند و او را نابازیگر شهرستانی خواندند اما او می گوید: من همه حضورم را مدیون خدا هستم و بس!
۱۵- گریم روی صورت مصطفی در مورد نقش یوسف روزانه بیش از ۳ ساعت به طول می انجامید.
۱۶- مصطفی زمانی یکی از معدود بازیگرانی است که در کوچه و خیابان هیچ کس او را نمی شناسد و باورش نمی شود او همان یوسف سریال تلویزیونی است.
۱۷- آرزوی مصطفی حضور در سینماست اما نه هر کاری! هر چند اخیرا عواملی او را در مورد چند قرارداد سینمایی سرکار گذاشته اند.
۱۸- او آنقدر به محمد رضا فروتن اعتقاد دارد که می گوید: یکی از قوت قلب هایم جهت حضور در این سریال یوسف پیامبر٬ او بود.
۱۹- آرزوی پرپر شده مصطفی این بود که او دوست داشت برای یکبار هم که شده مقابل مرحوم خسرو شکیبایی ایفای نقش کند.
۲۰- او در مورد محمد رضا گلزار می گوید: حقش بوده که به اینجا رسیده است!
۲۱- مصطفی زمانی از طرفداران علی دایی است و می گوید: او اسوه ی اراده است.
۲۲- هنوز در جایی اعلام نکرده که طرفدار آبی است یا طرفدار قرمز است؟!
۲۳- از طرفداران صدای محمد اصفهانی است و می گوید دوست دارد به کنسرتش برود و صدایی کم نظیر دارد.
۲۴- همیشه برای تیم ملی دعا می کند و می گوید امیدوارم به جام جهانی برویم.
۲۵- در مجالس اگر بگوید او بازیگر نقش یوسف است کسی حرفش را باور نمی کند چون چهره گریم شده اش با گریم نشده اش زمین تا آسمان فرق دارد.
۲۶- او اسب سوار و شمشیرباز خوبی است چرا که برای اجرای بسیاری از صحنه های سریال می بایست اسب سواری و شمشیر بازی کند و این دو حرفه را در مدت کوتاهی فرا گرفت.
۲۷- او به خاطر ایفای نقش یوسف دشمنان بسیاری را در این صنف که به نوعی رقبای او محسوب می شوند پیدا نموده است.
۲۸- به گفته برخی ها مصطفی زمانی در این سریال به توعی پارتی بازی کرده است و پسر عمه خود را که می گویند یکی از بازیگران نوجوان استان مازندران است را به کارگردان معرفی نمود تا پسر عمه مصطفی نقش نوجوانی یوسف را بازی کند.
۲۹- تحصیلات خود را در رشته مدیریت صنعتی گذرانده است.
۳۰- جهت تامین امرار معاش حسابدار یک شرکت خصوصی است.
۳۱- بیش از سینما رفتن به تلوزیون علاقه دارد. خودش می گوید: در مدت زمان عمرش ۴ بار بیشتر به سینما نرفته است.
۳۲- از بین بازیگران مرد سینما هنرمند محبوبش محمد رضا فروتن است و می گوید او الگوی خوبی برای هنر سینما و من است و همین طور از هدیه تهرانی به عنوان بهترین بازیگر زن نام می برد.
۳۳- حقوق او از ابتدا تا پایان سریال از قرار ماهی ۵۰۰ هزار تومان تعیین شد.
۳۴- اوایل سریال او آنقدر در فشارهای روحی قرار گرفت که ۲ بار استعفا داد.
۳۵- اولین بار که مصطفی جلوی دوربین رفته است ۸ بهمن ۱۳۸۳ ساعت ۱۱ صبح بوده است آن هم بازی در نقش یوسف در سکانسی که از تلوزیون هم پخش شد: سکانس شکنجه کردن یوسف به دستور بانو زلیخا که به قول خودش سخت ترین سکانس کارش در یوسف پیامبر بوده است.
۳۶- یکی از مشتریان پر و پا قرص سریال یوسف پیامبر است و بیشتر دوست دارد این سریال را تنها مشاهده کند.
۳۷- تنها در دو مجله با ژست و فیگور واقعی خودش عکس گرفته است و آنقدر از مطبوعات می ترسد که نکند حرفش را وارونه جلوه دهند. او با مجله رویش و مجله سینمای امروز حضوری مصاحبه کرده است و با مجله خانواده سبز تلفنی مصاحبه کرده است. بسیاری از مجلات عکس و مصاحبه های تکراری او را چاپ کردند زیرا او کم حرف است و از مطبوعات بیم دارد.
۳۸- او در مورد پوریا پورسرخ و شهرت یکباره اش اظهار نظری نکرده است.
۳۹- می گویند مجرد است و قصد ازدواج ندارد.
۴۰- ارادت خاصی به حضرت علی علیه السلام دارد و با استفاده از همین علاقه فرج الله سلحشور٬ کارگردان این کار تاریخی٬ یکی از سکانس هایی که مصطفی نمی توانست آن را خوب بازی کند٬ به بهترین نحو گرفت. برای سکانسی که یوسف به ماورا می رود و فرشتگان دور او می چرخند٬ آقای سلحشور به مصطفی که نمی توانست این صحنه را خوب بازی کند٬ گفت: گمان کن گناه زیاد کرده ای و حضرت علی حالا برای شفاعت تو آمده است، چه می کنی؟ مصطفی می گوید با این جمله به هم ریختم و آن سکانس را خوب بازی کردم.

چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:بیوگرافی , :

بیوگرافی محمد رضا شریفی نیا

برای اولین بار با بازی در نقش بسیار کوتاهی (استاد دانشگاه) در فیلم پری (داریوش مهرجویی، ۱۳۷۳) دیده شد. اما قبل از آن و در سالهای ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۲ مشغول بازی در نقش ولید در مجموعه تلویزیونی امام علی (ع) (داود میرباقری) بود که با پخش این مجموعه در سال ۱۳۷۵ مطرح و شناخته شد.

نام اصلی: محمدرضا

 

نام خانوادگی اصلی: شریفی نیا

 

سمت (در بخش های):  بازیگران،تهیه و تولید،عکس،کارگردانی،

 

………………………………..

 

تاریخ تولد: ۱۳۳۴

 

محل تولد: تهران

 

ملیت: ایران

 

………………………………..

 

روابط خانوادگی با دیگر هنرمندان

 

>>  آزیتا حاجیان (همسر)

 

>>  ملیکا شریفی نیا (دختر)

 

>>  مهراوه شریفی نیا (دختر)

بیوگرافی

 

برای اولین بار با بازی در نقش بسیار کوتاهی (استاد دانشگاه) در فیلم پری (داریوش مهرجویی، ۱۳۷۳) دیده شد. اما قبل از آن و در سالهای ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۲ مشغول بازی در نقش ولید در مجموعه تلویزیونی امام علی (ع) (داود میرباقری) بود که با پخش این مجموعه در سال ۱۳۷۵ مطرح و شناخته شد.

 

پس از پری آدم برفی (داود میرباقری، ۱۳۷۳) را بازی کرد که این فیلم به مدت سه سال توقیف شد.

 

محمدرضا شریفی نیا علاوه بر بازی در فیلمهای سینمایی و مجموعه های تلویزیونی سمتهای دستیار کارگردان، برنامه ریز، عکاس را هم برعهده داشت. او علاوه بر اینها بهترین انتخاب برای گزینش بازیگر برای فیلمهای سینمایی است. در بسیاری از فیلمها انتخاب بازیگران بر عهده او بوده است.

 

محمدرضا شریفی نیا بهترین بازی عمرش را در فیلم دنیا (منوچهر مصیری، ۱۳۸۱) ارائه داد. یک بازی قدرتمندانه از کسی که توانایی های بالقوه ای در ارائه نقش دارد.

 

 

 

بخشی از فیلم شناسی:

 

1385  سنتوری ( داریوش مهرجویی )  [عکاس]

 

1385  پارک وی ( فریدون جیرانی )  [بازیگر-انتخاب کننده بازیگر]

 

1385  اخراجی ها ( مسعود ده نمکی )  [بازیگر-انتخاب کننده بازیگر]

 

1385  محاکمه ( ایرج قادری )  [بازیگر]

 

1385  مهمان ( سعید اسدی )  [بازیگر]

 

1384  چه کسی امیر را کشت؟ ( مهدی کرم پور )  [بازیگر]

 

1384  گیس بریده ( جمشید حیدری )  [بازیگر]

 

1383  سالاد فصل ( فریدون جیرانی )  [بازیگر]

 

1383  نقاب ( کاظم راست گفتار )  [بازیگر-انتخاب کننده بازیگر-مشاور کارگردان]

 

1383  ازدواج به سبک ایرانی ( حسن فتحی )  [بازیگر]

 

1382  الهه زیگورات ( رحمان رضایی )  [بازیگر]

 

1382  مهمان مامان ( داریوش مهرجویی )  [دستیار کارگردان]

 

1382  مکس ( سامان مقدم )  [بازیگر]

 

1381  دنیا ( منوچهر مصیری )  [بازیگر]

 

1381  عروس خوشقدم ( کاظم راست گفتار )  [بازیگر-انتخاب کننده بازیگر]

 

1381  واکنش پنجم ( تهمینه میلانی )  [بازیگر]

 

1381  سیزده گربه روی شیروانی ( علی عبدالعلی زاده )  [بازیگر]

 

1380  بمانی ( داریوش مهرجویی )  [مجری طرح]

 

1380  مونس ( حمید رخشانی )  [بازیگر]

 

1379  خاکستری ( مهرداد میرفلاح )  [بازیگر]

 

1379  دختری به نام تندر ( حمیدرضا آشتیانی پور )  [انتخاب کننده بازیگر-عکاس-بازیگر]

 

1379  سفر قندهار ( محسن مخملباف )  [عکاس]

 

1379  مسافر ری ( داود میرباقری )  [بازیگر]

 

1379  مربای شیرین ( مرضیه برومند )  [بازیگر]

 

1378  بلوغ ( مسعود جعفری جوزانی )  [بازیگر]

 

1378  دختردایی گمشده ( داریوش مهرجویی )  [بازیگر-دستیار کارگردان-عکاس]

 

1378  میکس ( داریوش مهرجویی )  [بازیگر-دستیار کارگردان-عکاس]

 

1377  بازیگر ( محمدعلی سجادی )  [بازیگر]

 

1377  شیدا ( کمال تبریزی )  [بازیگر]

 

1377  عشق کافی نیست ( مهدی صباغ زاده )  [بازیگر]

 

1376  جهان پهلوان تختی ( بهروز افخمی )  [بازیگر]

 

1376  درخت گلابی ( داریوش مهرجویی )  [دستیار کارگردان-مدیر تولید]

 

1375  سینما سینماست ( ضیاءالدین دری )  [بازیگر]

 

1375  لیلا ( داریوش مهرجویی )  [بازیگر-دستیار کارگردان-عکاس]

 

1375  ابر و آفتاب ( محمود کلاری )  [بازیگر-دستیار کارگردان]

 

1374  برج مینو ( ابراهیم حاتمی کیا )  [بازیگر]

 

1373  آدم برفی ( داود میرباقری )  [بازیگر-دستیار کارگردان-عکاس]

 

1373  پری ( داریوش مهرجویی )  [بازیگر-دستیار کارگردان-عکاس]

 

1371  هنرپیشه ( محسن مخملباف )  [بازیگر]

 

1370  اوینار ( شهرام اسدی )  [بازیگر]

 

1368  دل نمک ( امیر قویدل )  [بازیگر]

 

 

 

بیشترین همکاری های محمدرضا شریفی نیا با:

 

>>  عبدالله اسکندری (تهیه و تولید،فیلمنامه،چهره پردازی،) (در ۱۳ فیلم ) ==>

 

>>  اصغر شاهوردی (بازیگران،صدا،) (در ۱۰ فیلم ) ==>

 

>>  گوهر خیراندیش (بازیگران،) (در ۹ فیلم ) ==>

 

>>  داریوش مهرجویی (تدوین،تهیه و تولید،صحنه و لباس،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۸ فیلم ) ==>

 

>>  جهانگیر میرشکاری (بازیگران،صدا،) (در ۷ فیلم ) ==>

 

>>  نیکی کریمی (بازیگران،کارگردانی،) (در ۷ فیلم ) ==>

 

>>  امین حیایی (بازیگران،موسیقی،) (در ۷ فیلم ) ==>

 

>>  محمود سماک باشی (صدا،) (در ۷ فیلم ) ==>

 

>>  پارسا پیروزفر (بازیگران،) (در ۶ فیلم ) ==>

 

>>  علی مصفا (بازیگران،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۶ فیلم ) ==>

 

>>  خسرو شکیبایی (بازیگران،فیلمنامه،موسیقی،) (در ۶ فیلم ) ==>

 

>>  محمود کلاری (بازیگران،صحنه و لباس،فیلمبرداری،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۵ فیلم ) ==>

 

>>  عباس شوقی (بازیگران،جلوه های ویژه،موسیقی،) (در ۵ فیلم ) ==>

 

>>  لیلا حاتمی (بازیگران،) (در ۵ فیلم ) ==>

 

>>  مهناز افشار (بازیگران،) (در ۵ فیلم ) ==>

 

>>  ساسان باقرپور (صدا،) (در ۵ فیلم ) ==>

 

>>  محسن شاه ابراهیمی (بازیگران،جلوه های ویژه،صحنه و لباس،) (در ۵ فیلم ) ==>

 

>>  علیرضا زرین دست (صحنه و لباس،فیلمبرداری،) (در ۵ فیلم ) ==>

 

>>  امیر سیدی (بازیگران،صحنه و لباس،کارگردانی،) (در ۵ فیلم ) ==>

 

>>  وحیده محمدی فر (فیلمنامه،کارگردانی،موسیقی،) (در ۴ فیلم ) ==>

 

>>  مصطفی خرقه پوش (تدوین،عکس،) (در ۴ فیلم ) ==>

 

>>  مسعود بهنام (صدا،) (در ۴ فیلم ) ==>

 

>>  حسام نواب صفوی (بازیگران،) (در ۴ فیلم ) ==>

 

>>  شقایق فراهانی (بازیگران،) (در ۴ فیلم ) ==>

 

>>  مرتضی شایسته (تهیه و تولید،) (در ۴ فیلم ) ==>

 

>>  حسین ملکی (بازیگران،عکس،فیلمبرداری،) (در ۴ فیلم ) ==>

 

>>  مهین نویدی (چهره پردازی،) (در ۴ فیلم ) ==>

 

>>  علی نیک رفتار (عکس،موسیقی،) (در ۳ فیلم ) ==>

 

>>  تهمینه میلانی (تهیه و تولید،صحنه و لباس،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۳ فیلم ) ==>

 

>>  محمد نشاط (بازیگران،تهیه و تولید،) (در ۳ فیلم ) ==>

چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:بیوگرافی , :

بیوگرافی مستر بین

نام کامل:ROWAN SEBASTIAN ATKINSON
تاریخ تولد:۶ ژانویه ۱۹۵۵٫
محل تولد:نیوکاسل انگلیس.
شغل:بازیگر،کمدین،نویسنده.
تحصیلات:مهندسی الکترونیک از دانشگاه نیوکاسل و آکسفورد.
علت شهرت:MR.BEAN
قد:۱۸۳ سانتی متر.
پدر:ERIC ATKINSOشغل : کشاورز
مادر:ELLA MAY ATKINSON
برادرها:RYBERT-RODNEY
همسر:SUENTRA SASTRY–
شغل:آرایشگر و گریمور—ازدواج:۱۹۹۰٫
پسر:BENJAMIN
دختر:LILY

جوایز دریافتی:
BRIT ACADEMY AWARDS
OLIVIER THEATRE AWARDS

سریالهای تلویزیونی:

The Secret Policeman’s Ball (1979)
Not the Nine O’Clock News (1979-1982)
Blackadder (1983, 1986-89)
Mr. Bean (1989-1995, 2002)
Funny Business (1992)
The Thin Blue Line (1995-96)
the Comic Relief Red Nose Day telecasts ( 1999)

فیلمهای سینمایی:

Never Say Never Again (1983)
The Appointments of Dennis Jennings (1989)
The Tall Guy (1989)
The Witches (1990)
Hot Shots! Part Deux (1993)
Four Weddings and a Funeral (1994)
The Lion King (1994)
Bean (1997)
Rat Race (2001)
Scooby-Doo (2002)
Johnny English (2003)
Love Actually (2003)

* وی در دوران دبستان با تونی بلر هم کلاسی بوده است.
* وی از سال ۱۹۷۹ فعالیت هنری خود را آغاز کرد.
* وی از کودکی دچار لکنت زبان میباشد.وی قادر به تلفظ صحیح حرف B  نمیباشد.
* وی صاحب چندین اتوموبیل ریسر و اسپورت میباشد.تفریح و سرگرمی وی مسابقات اتومبیل رانی سرعت  میباشد.وی در این زمینه مهارت زیادی نیز داراست.
* وی همچنین برای  یک مجله ماشین  مطلب مینویسد.

چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:, :

بیوگرافی جکی چان

نام کامل: KONG SANG CHAN

نام مستعار:SING LUNG

نام هنری:JACKIE CHAN

تاریخ تولد: ۷ آپریل ۱۹۵۴٫

محل تولد: هنگ کنگ چین. ژ

شغل: بازیگر، کارگردان، تهیه کننده، بدل کار.

قد: ۱۷۴ سانتی متر.

وزن: ۶۳ کیلوگرم.

ورزش رزمی: کونگ فو.

درآمد سالیانه وی: ۱۵-۲۰ میلیون دلار.

نام پدر:CHARLES CHAN—شغل: آشپز سفارتخانه فرانسه در هنگ کنگ.

نام مادر:LEE-LEE CHAN—شغل: خدمتکار سفارتخانه فرانسه در هنگ کنگ.

نام پسر:JA CEE CHAN—23 ساله.—نام مادر:LIN FENG

نام دختر:ETTA NG CHOCK LAM—8 ساله— نام مادر:Elaine Ng Yi-Lei(همسر قانونی جکی چان نبوده است)(وی دختر شایسته چین بوده است)

نام همسر:LIN FENG-CHIAO—شغل: بازیگر تایوانی. تاریخ ازدواج: ۱۹۸۳—اکنون از یکدیگر جدا شده اند.

جوایز دریافتی: بهترین بازیگر در سال ۱۹۹۵ از سوی GOLDEN HORSE AWARDS و در سال ۱۹۹۵ ازسوی MTV MOVIE AWARDS

 

فیلمهایی که وی در آنها نقش آفرینی کرده: 

Rush Hour 3 (2006) 

New Police Story (2004)

The Twins Effect 2 (2004)

Around the World in 80 Days (2004)

The Medallion (2003)

The Twins Effect (2003)

Shanghai Knights (2003)

The Tuxedo (2002)

Rush Hour 2 (2001)

The Accidental Spy (2001)

Shanghai Noon (2000)

Gen-X Cops (1999)

The King of Comedy (1999)

Gorgeous (1999)

Who Am I? (1999)

Rush Hour (1998)

Mr. Nice Guy (1998)

Police Story 4: First Strike (1996)

Thunderbolt (1995)

Rumble in the Bronx (1994)

Drunken Master II (1994)

Once a Cop (1993)

Crime Story (1993)

City Hunter (1993)

Police Story 3 (1992)

Brother vs. Brother (1992)

A Kid from Tibet (1991)

Island of Fire (1991)

Twin Dragons (1991)

New Kids in Town (1990)

Operation Condor:Armour of God II (1990))

Miracles (1989)

Police Story 2 (1988)

( Brothers (1988

Jackie Chan’s Project A2 (1987)

Dragons Forever (1987)

Naughty Boys (1986)

Armour of God (1986)

Police Story (1985)

Heart of Dragon (1985)

Ninja and the Thief (1985)

The Protector (1985)

My Lucky Stars 2: Twinkle, Twinkle Lucky Stars (1985)

My Lucky Stars (1985)

Wheels on Meals (1984)

Dragon Attack (1984)

Pom Pom (1984)

Two in a Black Belt (1984)

Cannonball Run II (1983)

The Fearless Hyena Part II (1983)

Winners and Sinners (1983)

Project A (1983)

Dragon Lord (1982)

Black Magic Wars (1982)

The Cannonball Run (1981)

The Big Brawl (1980)

The Young Master (1980)

Dragon Fist (1979)

Fearless Hyena (1979)

Snake & Crane Arts of Shaolin (1978)

Snake in Eagle’s Shadow (1978)

Karate Ghostbuster (1978)

Drunken Master (1978)

Magnificent Bodyguards (1978)

Half a Loaf of Kung Fu (1978)

The 36 Crazy Fists (1977)

To Kill with Intrigue (1977)

Killer Meteor (1976)

Shaolin Wooden Men (1976)

Countdown in Kung Fu (1976)

Fists to Fight (1976)

All in the Family (1975)

No End of Surprises (1975))

Fists of the Double K (1974)

The Golden Lotus (1974)

Police Woman (1974)

Supermen Against the Orient (1974)

Facets of Love (1973)

Eagle Shadow Fist (1973)

Enter the Dragon (uncredited, 1973)

Attack of the Kung Fu Girls (1973)

Lady Kung Fu (1972)

Bruce Lee and I (1972)

The Chinese Connection (1972)

Little Tiger of Canton (1971)

Come Drink with Me (1966)

The Story of Qin Xianglian (1964)

Big and Little Wong Tin Bar (1962)

بیوگرافی:

جـکی چـان در یـک خــانواده فقیر بدنیا آمد. پدر وی بعنوان

آشـپـز و مادرش بعنوان خدمتکار سفارت فرانسه در هنگ

کنگ مجـبـور بـه کـار بـودنـد. وی در کودکی در مدرسـه ای

تـحـصیل مــیکرد که در آن به دانش آموزان خود مهارتهایی

هـمـچـون بازیگری، خوانندگی، هنرهای رزمی و آکروباتیک

تعلیم می دادند. اولین ایفای نقش وی در سال ۱۹۶۲رقم

خـورد. وی در ۱۷ سـالـگـی مدرسه را ترک کرد و در فیلمها

نقشهای کوتاه بازی کرده و یا به بدل کاری میپرداخت. وی

حـتـی در فیلمهای بروس لی نیز بعنوان حریف وی چندین

بــار ضربه فنی شده است. پس از چندین بازی در فیلمها

سـرانـجـــام بـا ایـفـای نـقـش در فـیـلـم RUMBLE IN THE

BRONX مشهور گشت. جـکی چـان تـا چـندی پیش تمام

صحنه های بدل کاری فیلمهایش را شخصا اجرا میکرد اما

بـه عـلت کهولت سن دیگر قادر به چنین عملی نــیست.

او همـچـنین اکـثـر تـرانـه هـای فیــلمهایش را خودش اجرا

میکند اما معمولا در سینماهای آمریکا صدای وی را پخش

نمـیـکنند. اقدامات  انسان دوستانه جکی چان  و همچنین

دفاع از حقوق حیوانات وی نیز به محبوبیتش افزوده است.

چند مطلب جالب در مورد جکی چان: 

۱- جکی چان ۱۲ ماه در رحم مادرش جا خوش کرده بود.

که سرانجام با عمل جراحی وی را  بدنیا آوردند.

۲-نـام وی KONG SANG به معنی: بـدنیـا آمـده در هنـگ

کنگ میباشد.

۳- بـرغم  تحصیلات اندک جکی چان دانشکده هنگ کنگ

به وی دکترای افتخاری علوم اجتماعی اهدا کرده است.

۴- جکی چان در سال ۱۹۷۶ تحت عمل جراحی پلاستیک

قرار گرفت تا پلکهایش را شبیه غربی ها در آورد.

۵- وی در جریان فیلمهایش بارها دچار شکستگی در اغلب نقاط بدنش گردیده است از جمله: ۳ بار شکستگی در ناحیه بینی، یک بار از ناحیه قوزک پا، اغلب انگشتان دستهایش، هر دو استخوان گونه و حتی جمجعه وی دچار شکستگی شده است.

چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:بیوگرافی , :

بیوگرافی تام کروز

نام کامل:TOMAS CRUISE MAPOTHER 4

تاریخ تولد: ۳ جولای ۱۹۶۲٫

محل تولد: نیویورک آمریکا.

شغل: بازیگر، کارگردان و تهیه کننده.

قد: ۱۸۳ سانتی متر.

وزن: ۷۷ کیلو گرم.

نام پدر:THOMAS CRUISE MAPOTHER 3 —-شغل: مهندس الکترونیک—— بر اثر سرطان درگذشته است.

نام مادر:MARY LEE MAPOTHER

نا پدری:JOE SOUTH

خواهران:

* LEE ANNE —-  تبلیغات تام کروز را بعهده دارد.

* MARRIAN —– صاحب رستورانی در نیوجرزی میباشد.

* CASS —– آموزگار. 

فرزندان:

* پسر:CONNOR ANTHONY KIDMAN CRUISE — 10 ساله.

* دختر:ISABELLA JANE KIDMAN CRUISE  —- ۱۲ ساله.

توضیح:هر دو فرزند خوانده تام کروز و نیکول کیدمن میباشند.

همسران:

۱-MIMI ROGERS —شغل: بازیگر—- تاریخ ازدواج: ۱۹۸۶—- تاریخ طلاق: ۱۹۹۰٫

۲-NICOLE KIDMAN —شغل: بازیگر— تاریخ ازدواج: ۱۹۹۰—– تاریخ طلاق: ۲۰۰۱٫

 

دوستان پیشین وی:

۱-PENELOPE CRUZ

2-REBECCA DEMORAY

3-SOFIA VERGARA

4-KATIE HOLMES(دوست فعلی وی)

 

فیلمی که با آن به شهرت دست یافت:RISKY BUSINESS

جـوایز دریافتی: چنـدیـن بـار جـایـزه بـهترین بــازیگر را از

سوی MTV وGOLDEN GLOBE  دریافته کرده است.

 

بیوگرافی تام کروز:

تـام کـروز در یک خانواده فقیر زندگی میکرده است. پس از

فوت پدرش بار مسئولیت وی نیز افزایش یافته و به همین

خـاطر روزگار سـخـتـی را سپـری کـرده است. جالب است

بـدانـید که تام کروز مدتی در سمینارهای مذهبی و دینی

درس میخـوانده چـرا کــه قصد داشت روزی کشیش گردد.

سرانجام وی با ایفای نقش در فیلم RISKY BUSINESS به

شهرت دست یافت.

 

*درآمد وی تنها از دو فیلم ماموریت ناممکن۱ و ۲  معادل ۱۵۰ میلیون دلار بوده است.


چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:بیوگرافی , :

بیوگرافی هدیه تهرانی

 
 
برای بازی در فیلم روز واقعه انتخاب شد اما بعد ها لادن مستوفی جای او را گرفت. کیانوش عیاری هم او را برای بازی در بودن یا نبودن انتخاب کرد که بعدها عسل بدیعی به جای او برگزیده شد. اما سرانجام مسعود کیمیایی او را برای فیلم سلطان انتخاب کرد و هدیه تهرانی وارد سینمای حرفه ای شد.

نام اصلی: هدیه

 

نام خانوادگی اصلی: تهرانی

 

سمت (در بخش های):  بازیگران

 

………………………………..

 

تاریخ تولد: ۱۳۵۱

 

محل تولد: تهران

 

ملیت: ایران

 

………………………………..

 

 مدرک تحصیلی: دیپلم

 

 

 

بیوگرافی

 

شروع فعالیت سینمایی با بازی در فیلم سلطان (مسعود کیمیایی) در سال ١٣٧۵.

 

برای بازی در فیلم روز واقعه انتخاب شد اما بعد ها لادن مستوفی جای او را گرفت. کیانوش عیاری هم او را برای بازی در بودن یا نبودن انتخاب کرد که بعدها عسل بدیعی به جای او برگزیده شد. اما سرانجام مسعود کیمیایی او را برای فیلم سلطان انتخاب کرد و هدیه تهرانی وارد سینمای حرفه ای شد.

 

بازیهای راحت و روان او در فیلمهای غریبانه و به خصوص شوکران تحسین همگان را برانگیخت.

 

او یکی از بهترین انتخاب ها برای بازی در فیلم های بزرگ است.

 

برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره هفدهم فیلم فجر برای بازی در فیلم قرمز (فریدون جیرانی) در

سال ١٣٧٧.

 

- برنده جایزه از جشنواره پیونگ یانگ برای بازی در فیلم پارتی در سال ١٣٨٠ (٢٠٠١).

 

 

 

بخشی از فیلم شناسی:

 

1384  چهارشنبه سوری ( اصغر فرهادی )  [بازیگر]

 

1383  یک بوسه کوچولو ( بهمن فرمان‌آرا )  [بازیگر]

 

1383  شبانه ( امید بنکدار کیوان علی محمدی )  [بازیگر]

 

1382  جایی برای زندگی ( محمدرضا بزرگ نیا )  [بازیگر]

 

1381  دختر ایرونی ( محمدحسین لطیفی )  [بازیگر]

 

1381  دنیا ( منوچهر مصیری )  [بازیگر]

 

1381  زمانه ( حمیدرضا صلاحمند )  [بازیگر]

 

1381  دوئل ( احمدرضا درویش )  [بازیگر]

 

1380  خانه ای روی آب ( بهمن فرمان‌آرا )  [بازیگر]

 

1380  کاغذ بی خط ( ناصر تقوایی )  [بازیگر]

 

1379  آبی ( حمید لبخنده )  [بازیگر]

 

1379  پارتی ( سامان مقدم )  [بازیگر]

 

1379  چتری برای دو نفر ( احمد امینی )  [بازیگر]

 

1378  دست‌ های آلوده ( سیروس الوند )  [بازیگر]

 

1377  سیاوش ( سامان حسنی مقدم )  [بازیگر]

 

1377  قرمز ( فریدون جیرانی )  [بازیگر]

 

1377  شوکران ( بهروز افخمی )  [بازیگر]

 

1376  غریبانه ( احمد امینی )  [بازیگر]

 

1375  سلطان ( مسعود کیمیایی )  [بازیگر]

 

 

 

جوایز و انتخابها

 

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن (کاغذ بی خط)

 

[ دوره ۲۰ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۸۰ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن (قرمز)

 

[ دوره ۱۷ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۷۷ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن (چهارشنبه سوری)

 

 [ دوره ۲۴ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۸۴ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن (چهارشنبه سوری)

 

[ دوره ۱۰ جشن خانه سینما (مسابقه) - سال ۱۳۸۵ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  کاندید لوح زرین بهترین بازیگر زن (دختر ایرونی)

 

[ دوره ۴ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۳ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  برنده لوح زرین بهترین بازیگر زن (کاغذ بی خط)

 

[ دوره ۳ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۲ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  برنده لوح زرین بهترین بازیگر زن (شوکران)

 

[ دوره ۱ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۰ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  ۳ – سومین بازیگر نقش اول زن سال (قرمز)

 

[ دوره ۱۴ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۷۸ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  ۳ – سومین بازیگر نقش اول زن سال (غریبانه)

 

[ دوره ۱۴ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۷۸ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  ۲ – دومین بازیگر نقش اول زن سال (شوکران)

 

[ دوره ۱۵ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۷۹ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  ۲ – دومین بازیگر نقش اول زن سال (کاغذ بی خط)

 

[ دوره ۱۷ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۱ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  ۲ – دومین بازیگر نقش اول زن سال (دنیا)

 

[ دوره ۱۸ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۲ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  ۲ – دومین بازیگر نقش اول زن سال (دختر ایرونی)

 

[ دوره ۱۸ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۲ ]

 

………………………………………………………..

 

 

 

بیشترین همکاری های هدیه تهرانی با:

 

>>  عباس شوقی (بازیگران،جلوه های ویژه،موسیقی،) (در ۶ فیلم ) ==>

 

>>  رضا کیانیان (بازیگران،صحنه و لباس،عنوان بندی،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۵ فیلم ) ==>

 

>>  کارن همایونفر (بازیگران،موسیقی،) (در ۵ فیلم ) ==>

 

>>  اسحاق خانزادی (صدا،موسیقی،) (در ۵ فیلم ) ==>

 

>>  روح الله امامی (تدوین،عنوان بندی،) (در ۴ فیلم ) ==>

 

>>  عباس گنجوی (تدوین،جلوه های ویژه،عنوان بندی،موسیقی،) (در ۴ فیلم ) ==>

 

>>  محمود کلاری (بازیگران،صحنه و لباس،فیلمبرداری،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۴ فیلم ) ==>

 

>>  مسعود ولدبیگی (بازیگران،چهره پردازی،) (در ۴ فیلم ) ==>

 

>>  علی الهیاری  (بازیگران،فیلمبرداری،کارگردانی،) (در ۳ فیلم ) ==>

 

>>  محسن روزبهانی (جلوه های ویژه،صحنه و لباس،) (در ۳ فیلم ) ==>

 

>>  محمدرضا مویینی (تدوین،عنوان بندی،کارگردانی،) (در ۳ فیلم ) ==>

 

>>  جهانگیر میرشکاری (بازیگران،صدا،) (در ۳ فیلم ) ==>

 

>>  مهرداد میرکیانی (عکس،چهره پردازی،) (در ۳ فیلم ) ==>

 

>>  جمشید مشایخی (بازیگران،) (در ۳ فیلم ) ==>

 

>>  فرهاد ارجمندی (صدا،) (در ۳ فیلم ) ==>

 

>>  مهدی خیامی (بازیگران،) (در ۳ فیلم ) ==>

 

>>  مرتضی شایسته (تهیه و تولید،) (در ۳ فیلم ) ==>

 

>>  امیر عابدی (عکس،فیلمبرداری،) (در ۳ فیلم ) ==>

 

>>  اصغر عبداللهی (فیلمنامه،) (در ۲ فیلم ) ==>

 

>>  فریبرز عرب نیا (بازیگران،فیلمنامه،) (در ۲ فیلم ) ==>

 

>>  محمد علیقلی‌زاده (عکس،) (در ۲ فیلم ) ==>

 

>>  مینو فرشچی (بازیگران،فیلمنامه،موسیقی،) (در ۲ فیلم ) ==>

 

>>  بهمن فرمان‌آرا (بازیگران،تهیه و تولید،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۲ فیلم ) ==>

 

>>  محمد فوقانی (بازیگران،عکس،) (در ۲ فیلم ) ==>

 

>>  محمدرضا قومی (بازیگران،جلوه های ویژه،صدا،چهره پردازی،) (در ۲ فیلم ) ==>

 

>>  اسماعیل شنگله (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

 

>>  فرهاد صبا (فیلمبرداری،) (در ۲ فیلم ) ==>

 

>>  پروین صفری (صحنه و لباس،کارگردانی،) (در ۲ فیلم ) ==>

 

>>  قاسم زارع زاغه (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

 

>>  سودابه خسروی (چهره پردازی،) (در ۲ فیلم ) ==>


مرداد ۱۸م, ۱۳۹۰ | 32 views | دسته: بیوگرافی هنرمندان
برچسب ها: ،

چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:بیوگرافی , :

بیوگرافی جمشید هاشم پور

جمشید هاشم پور که تا اواسط دهه شصت با نام جمشید آریا فعالیت می کرد در قبل از انقلاب در چهار فیلم ظاهر شد اما خیلی زود از سینمای آن روزها کناره گیری کرد.
او در بعد از انقلاب در اولین حضور سینمایی خود در فیلمی از مسعود کیمیایی با عنوان خط قرمز بازی کرد. این فیلم همچنان توقیف است.

 

جمشید هاشم پور که تا اواسط دهه شصت با نام جمشید آریا فعالیت می کرد در قبل از انقلاب در چهار فیلم ظاهر شد اما خیلی زود از سینمای آن روزها کناره گیری کرد.

او در بعد از انقلاب در اولین حضور سینمایی خود در فیلمی از مسعود کیمیایی با عنوان خط قرمز بازی کرد. این فیلم همچنان توقیف است.

شاید با بازی در نقش زینال بندری در فیلم تاراج ساخته ایرج قادری بود که جمشید هاشم پور با سر تراشیده میان مردم مطرح شد. تا جایی که تیپ قهرمان سر تراشیده تا سالها مخاطبان بسیاری را بخصوص در شهرستانها روانه سینماها می کرد.

جمشید هاشم پور با بازی در نقشهای متقاوت توانایی های خود را به اثبات رسانده است. او در دهه شصت و اوایل دهه هفتاد در کنار بازی در فیلمهای اکشن و حادثه ای گه گداری بازی در نقشهای دیگر را نیز امتحان کرده است: روز باشکوه (کیانوش عیاری، ۱۳۶۷) – مادر (علی حاتمی، ۱۳۶۸) – پرده آخر (واروژ کریم مسیحی، ۱۳۶۹) – عشق و مرگ (محمدرضا اعلامی، ۱۳۶۹) و دلشدگان (علی حاتمی، ۱۳۷۰).

نام اصلی: جمشید

 

نام خانوادگی اصلی: هاشم پور

 

 سمت (در بخش های):  بازیگران،

 

………………………………..

 

تاریخ تولد: ۱۳۲۳

 

محل تولد: تهران

 

ملیت: ایران

 

……………………………….

 

 

 

بیوگرافی 

 

جمشید هاشم پور که تا اواسط دهه شصت با نام جمشید آریا فعالیت می کرد در قبل از انقلاب در چهار فیلم ظاهر شد اما خیلی زود از سینمای آن روزها کناره گیری کرد.

 

او در بعد از انقلاب در اولین حضور سینمایی خود در فیلمی از مسعود کیمیایی با عنوان خط قرمز بازی کرد. این فیلم همچنان توقیف است.

 

شاید با بازی در نقش زینال بندری در فیلم تاراج ساخته ایرج قادری بود که جمشید هاشم پور با سر تراشیده میان مردم مطرح شد. تا جایی که تیپ قهرمان سر تراشیده تا سالها مخاطبان بسیاری را بخصوص در شهرستانها روانه سینماها می کرد.

 

جمشید هاشم پور با بازی در نقشهای متقاوت توانایی های خود را به اثبات رسانده است. او در دهه شصت و اوایل دهه هفتاد در کنار بازی در فیلمهای اکشن و حادثه ای گه گداری بازی در نقشهای دیگر را نیز امتحان کرده است: روز باشکوه (کیانوش عیاری، ۱۳۶۷) – مادر (علی حاتمی، ۱۳۶۸) – پرده آخر (واروژ کریم مسیحی، ۱۳۶۹) – عشق و مرگ (محمدرضا اعلامی، ۱۳۶۹) و دلشدگان (علی حاتمی، ۱۳۷۰).

 

هاشم پور پس از دریافت دیپلم افتخار از هفدهمین جشنواره فیلم فجر (۱۳۷۷) برای بازی در فیلم هیوا (رسول ملاقلی پور) گزیده کار شد و سعی کرد در فیلمهای خوب و متفاوت بازی کند.

 

بازی بسیار خوب او در فیلمهای آواز قو (سعید اسدی، ۱۳۷۹)، سفر به فردا (محمدحسین حقیقی، ۱۳۸۰)، قارچ سمی (رسول ملاقلی پور، ۱۳۸۰)، واکنش پنجم (تهمینه میلانی، ۱۳۸۱) نشان از رویکرد سخت گیرانه هاشم پور دارد. او در این سالها یک بازی تحسین برانگیز و معرکه از خود به نمایش گذاشت: مسافر ری (داود میرباقری، ۱۳۷۹).

 

جمشید هاشم پور در سال ۱۳۸۲ دو فیلم بر پرده سینماهای تهران داشت: واکنش پنجم و سفر به فردا. بازی خوب او در فیلم سفر به فردا که نامزدی جشنواره بیستم فیلم فجر را برایش به ارمغان آورد به دلیل اکران نامناسب و نوع فیلم آنچنان که باید دیده نشد.

 

 

 

بخشی از فیلم شناسی:

 

 

 

1385  میم مثل مادر ( رسول ملاقلی‌پور )  [بازیگر]

 

1384  قتل آن لاین ( مسعود آب پرور )  [بازیگر]

 

1384  قاعده بازی ( احمدرضا معتمدی )  [بازیگر]

 

1383  یک بوسه کوچولو ( بهمن فرمان‌آرا )  [بازیگر]

 

1383  از دور دست ( رامین محسنی )  [بازیگر]

 

1381  جنایت ( محمدعلی سجادی )  [بازیگر]

 

1381  واکنش پنجم ( تهمینه میلانی )  [بازیگر]

 

1381  مزرعه پدری ( رسول ملاقلی‌پور )  [بازیگر]

 

1380  قارچ سمی ( رسول ملاقلی‌پور )  [بازیگر]

 

1380  سفر به فردا ( محمدحسین حقیقی )  [بازیگر]

 

1379  آواز قو ( سعید اسدی )  [بازیگر]

 

1379  مسافر ری ( داود میرباقری )  [بازیگر]

 

1378  رنجر ( احمد مرادپور )  [بازیگر]

 

1378  سهراب ( سعید سهیلی )  [بازیگر]

 

1377  باشگاه سری ( جمال شورجه )  [بازیگر]

 

1377  زخمی ( کامران قدکچیان )  [بازیگر]

 

1377  شبیخون ( جمشید آهنگرانی )  [بازیگر]

 

1377  هیوا ( رسول ملاقلی‌پور )  [بازیگر]

 

1376  یورش ( محسن محسنی‌نسب )  [بازیگر]

 

1376  چشم عقاب ( شفیع آقامحمدیان )  [بازیگر]

 

1376  یاغی ( جهانگیر جهانگیری )  [بازیگر]

 

1375  جوانمرد ( جمشید آهنگرانی )  [بازیگر]

 

1375  عقرب ( ناصر شاملو )  [بازیگر]

 

1375  لاک پشت ( علی شاه حاتمی )  [بازیگر]

 

1374  دشمن ( عباس بابویهی )  [بازیگر]

 

1374  فاتح ( بهرام ری پور )  [بازیگر]

 

1374  ویرانگر ( ابوالقاسم طالبی )  [بازیگر]

 

1373  آخرین بندر ( حسن هدایت )  [بازیگر]

 

1373  دیوانه وار ( کامران قدکچیان )  [بازیگر]

 

1373  مجازات ( جهانگیر الماسی )  [بازیگر]

 

1373  پرواز از اردو گاه ( حسن کاربخش )  [بازیگر]

 

1373  روز دیدنی ( فرزین مهدی‌پور )  [بازیگر]

 

1373  سربلند ( فتحعلی اویسی )  [بازیگر]

 

1372  پادزهر ( بهرام کاظمی )  [بازیگر]

 

1372  نیش ( همایون اسعدیان )  [بازیگر]

 

1372  آخرین خون ( منوچهر مصیری )  [بازیگر]

 

1372  ضربه طوفان ( علی قوی تن )  [بازیگر]

 

1372  یاران ( ناصر مهدی‌پور )  [بازیگر]

 

1371  افعی ( محمدرضا اعلامی )  [بازیگر]

 

1371  طعمه ( فرامرز صدیقی )  [بازیگر]

 

1371  تماس شیطانی ( حسن قلی‌زاده )  [بازیگر]

 

1371  قافله ( مجید جوانمرد )  [بازیگر]

 

1370  قهرمان (آخرین تلاش) ( سیامک اعتمادی )  [بازیگر]

 

1370  دادستان ( بزرگمهر رفیعا )  [بازیگر]

 

1370  گل ‌ها و گلوله‌ ها ( ناصر مهدی‌پور )  [بازیگر]

 

1370  قرق ( احمد هاشمی )  [بازیگر]

 

1370  دلشدگان ( علی حاتمی )  [بازیگر]

 

1369  پرده آخر ( واروژ کریم‌مسیحی )  [بازیگر]

 

1369  عشق و مرگ ( محمدرضا اعلامی )  [بازیگر]

 

1368  مادر ( علی حاتمی )  [بازیگر]

 

1367  روز باشکوه ( کیانوش عیاری )  [بازیگر]

 

1365  تیغ و ابریشم ( مسعود کیمیایی )  [بازیگر]

 

1364  یوزپلنگ ( ساموئل خاچیکیان )  [بازیگر]

 

1363  پایگاه جهنمی ( اکبر صادقی )  [بازیگر]

 

1363  تاراج ( ایرج قادری )  [بازیگر]

 

1363  عقاب ‌ها ( ساموئل خاچیکیان )  [بازیگر]

 

1362  دادشاه ( حبیب کاوش )  [بازیگر]

 

1362  نقطه ضعف ( محمدرضا اعلامی )  [بازیگر]

 

1362  بالاش ( اکبر صادقی )  [بازیگر]

 

1361  بازداشتگاه ( کوپال مشکوة )  [بازیگر]

 

1360  فرمان ( کوپال مشکوة )  [بازیگر]

 

1360  خط قرمز ( مسعود کیمیایی )  [بازیگر]

 

 

 

جوایز و انتخابها

 

 

 

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (سفر به فردا)

 

[ دوره ۲۰ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۸۰ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (عشق و مرگ)

 

[ دوره ۹ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۶۹ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد (واکنش پنجم)

 

[ دوره ۲۱ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۸۱ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (آخرین بندر)

 

[ دوره ۱۳ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۷۳ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد (هیوا)

 

[ دوره ۱۷ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۷۷ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد (واکنش پنجم)

 

[ دوره ۷ جشن خانه سینما (مسابقه) - سال ۱۳۸۲ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد (سفر به فردا)

 

[ دوره ۶ جشن خانه سینما (مسابقه) - سال ۱۳۸۱ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (مسافر ری)

 

[ دوره ۵ جشن خانه سینما (مسابقه) - سال ۱۳۸۰ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  برنده لوح زرین بهترین بازیگر مرد (واکنش پنجم)

 

[ دوره ۴ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۳ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  برنده لوح زرین بهترین بازیگر مرد (مسافر ری)

 

[ دوره ۲ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۱ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  کاندید لوح زرین بهترین بازیگر مرد (هیوا)

 

[ دوره ۱ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۰ ]

 

………………………………………………………

 

>>  ۴ – چهارمین بازیگر نقش اول مرد سال (قارچ سمی)

 

[ دوره ۱۷ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۱ ]

 

………………………………………………………..

 

>>  ۱ – بهترین بازیگر نقش مکمل مرد سال (واکنش پنجم)

 

[ دوره ۱۸ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۲ ]

چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:بیوگرافی , :

بیوگرافی نسرین مقانلو

با فیلم امید به سینما آمد. اما شاید در فیلم همسر بیشتر دیده شد و پس از بازی در فیلم نابخشوده چند سالی خارج از کشور گذراند.
پس از بازگشت به ایران بار دیگر بازی در سینما را با حضور در فیلمهای نچندان خوب ادامه داد تا اینکه به عنوان یکی از نقشهای اصلی فیلم مهمان مامان انتخاب شد. بازی روان و فوق العاده او، نام او را به عنوان یک بازیگر توانا مطرح کرد.
نام اصلی: نسرین 

نام خانوادگی اصلی: مقانلو

 

سمت (در بخش های):  بازیگران،

 

……………………………….

 

تاریخ تولد: ۱۳۴۷

 

محل تولد: تهران

 

ملیت: ایران

 

………………………………..

 

 مدرک تحصیلی: دیپلم

 

 

 

بیوگرافی 

 

با فیلم امید به سینما آمد. اما شاید در فیلم همسر بیشتر دیده شد و پس از بازی در فیلم نابخشوده چند سالی خارج از کشور گذراند.

 

پس از بازگشت به ایران بار دیگر بازی در سینما را با حضور در فیلمهای نچندان خوب ادامه داد تا اینکه به عنوان یکی از نقشهای اصلی فیلم مهمان مامان انتخاب شد. بازی روان و فوق العاده او، نام او را به عنوان یک بازیگر توانا مطرح کرد.

شروع فعالیت سینمایی با فیلم قربانی (رسول صدرعاملی) به عنوان بازیگر در سال ۱۳۷۰٫

 

 

 

بخشی از فیلم شناسی: 

 

1382  مهمان مامان ( داریوش مهرجویی )  [بازیگر]

 

1381  دختری در قفس ( قدرت الله صلح میرزایی )  [بازیگر]

 

1375  نابخشوده ( ایرج قادری )  [بازیگر]

 

1372  بازیچه ( تورج منصوری )  [بازیگر]

 

1372  همه دختران من ( اسماعیل سلطانیان )  [بازیگر]

 

1372  همسر ( مهدی فخیم‌زاده )  [بازیگر]

 

1371  امید ( حبیب کاوش )  [بازیگر]

 

1370  قربانی ( رسول صدرعاملی )  [بازیگر]

 

1370  دو نیمه سیب ( کیانوش عیاری )  [بازیگر]

 

 

 

جوایز و انتخابها

 

>>  کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل زن (مهمان مامان)

 

 [ دوره ۸ جشن خانه سینما (مسابقه) - سال ۱۳۸۳ ]

 

……………………………………………………….

 

>>  کاندید لوح زرین بهترین بازیگر زن (مهمان مامان)

 

[ دوره ۵ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۴ ]

 

……………………………………………………….

 

>>  ۲ – دومین بازیگر نقش مکمل زن سال (مهمان مامان)

 

 

 

[ دوره ۱۹ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۳ ]


چاپ این صفحه سبزه عید طرح آدمک

موضوع : <-PostCategory-> | هوادار : احمدرضا

بازديـد : مرتـبه : برچسب:بیوگرافی , :

آخرين مطالب ارسالي

سوتی
عکس/عادل فردوسی پور در اولین برنامه نود
دژاگه با چشمانی اشکبار از ایران خارج شد
تغيير سيستم استقلال در ديدار با الريان
برنامه بازيهاي هفته 25 لاليگا
خوب گل مي‌زنيم، بد گل مي‌خوريم
روزنامه هاي عربستاني و حسرت صعود
استقلال با مديربرنامه‌هاي دژاگه وارد مذاکره شد
جديدترين فهرست برترين باشگاه‌هاي فوتبال جهان
روزنامه استقلال 11 اسفند 1390
سرخاب: قطري‌ها از استقلال وحشت دارند
حاجيلو: براي استقلال بازيکن مي‌سازيم
رونالدو: به قهرماني در يورو فکر ميکنيم
تيموريان: از فروردين ماه با استقلال هستم
پيروزي اوساسونا با گلزني نکونام
عزيززاده: استقلال در بهترين شرايط قرار دارد
گل فوق‌العاده کريستيانو رونالدو (عکس + کاريکاتور)
اعلام متخلفان جديد فوتبال ايران
عزيزمحمدي: از پخش نشدن 90 ناراحت شدم
گزارش تمرين آبي‌پوشان
مجتبي جباري تحت عمل جراحي قرار گرفت
تجليل از خانواده حجازي
برتري 4 بر صفر رئال مادريد مقابل سانتاندر
روزنامه استقلال 30 بهمن 1390
جباري: با حضور تيموريان هجومي‌تر مي‌شويم
اتحاد طرفداران استقلال و پرسپوليس (عکس+کارتون)
عمران‌زاده: با اين تماشاگران به فينال مي‌رسيم
پاداش 2 ميليوني براي بازيکنان استقلال
روزنامه استقلال 29 بهمن 1390
محمد خوجر: استقلال مهاجمان خطرناکي دارد
مظلومي: بردن الاتفاق به نفع تيم ملي است
با حمايت هواداران، الاتفاق را شکست مي دهيم
موفقيت‌هاي اخير رئال و ناکامي‌هاي بارسا
مسي:متاسفانه کارمان د لاليگا سخت شده است
توپ فينال ليگ قهرمانان اروپا (عکس)
عنايتى نخستين صد گله تاريخ ليگ ايران
قلعه‌نويي:اگر ميشد 10بازيکن را تعويض ميکردم
اسامي27‌بازيکن‌دعوت‌شده به اردوي‌تيم‌ملي‌فوتبال
مجتبي تقوي سرمربي سايپا شد
روزنامه استقلال 26 بهمن 1390
دانلود گلها و خلاصه بازی استقلال تهران و سایپای البرز || هفته هشتم لیگ برتر
دانلود گلها و خلاصه بازی ملوان بندرانزلی و استقلال | هفته نهم لیگ برت
Esteghlal TEH 1-1 Rah Ahan || Iran Premier League | Week 10
انلود گلها و خلاصه بازی فولاد خوزستان و استقلال تهران || هفته پنجم لیگ برتر
دانلود گلها و خلاصه بازی ذوب آهن اصفهان و استقلال تهران || هفته یازدهم لیگ برتر
دانلود گلها و خلاصه بازی استقلال تهران و مس سرچشمه کرمان || هفته دوازدهم لیگ برتر
Saba GOM 1-1 Esteghlal TEH|| Iran Premier League | Week 13
دانلود گلها و خلاصه بازی استقلال و شاهین بوشهر | هفته چهاردهم لیگ برتر
Shahrdari TAB 1-2 Esteghlal TEH || Iran Premier League | Week 15
Esteghlal TEH 1-2 Sanat Naft ABN || Iran Premier League | Week 16

درباره ما


<به وبلاگ ما خوش امدی هر چه زودتر عضو شو و مطالبتو ارسال کن>

هواداران


لينک دوستان


امکانات

ورود اعضا:

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 60
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 62
بازدید ماه : 89
بازدید کل : 147978
تعداد مطالب : 674
تعداد نظرات : 56
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


خرید گردنبند استقلال